Dirljiva priča

Pas spasao trudnicu od pobačaja: Nanjušio nevolju, počeo da laje u sred noći!

Džejd Amrouz je bila u 33. nedelji trudnoće kada je njen pas "nanjušio" nevolju i tako sprečio da dođe do pobačaja
Trudnoća
13:20h Autor:
Pas spasao trudnicu od pobačaja: Nanjušio nevolju, počeo da laje u sred noći!
Foto: Thinkstock

Džejd (23) je te noći, u 33. nedelji trudnoće spavala, kada je probudio lavež psa Lole. Tek tada je shvatila da krvari i da joj je pukao vodenjak, što su dva uobičajena simptoma pobačaja.

Odvezli su je bolnicu gde su se lekari borili da spasu život nerođene bebe, a samo osam nedelja kasnije, Džejd je carskim rezom rodila dečaka Olivera.

"Najpre nisam shvatila šta se dešava kada nas je Lola probudila. Mislila sam da sigurno laje zbog nečega napolju, a onda sam shvatila da laje na mene. Tada sam ustala da vidim šta se dešava i shvatila da krvarim. Lekari su mi tada rekli da, da nisam došla u bolnicu, porodila bih se te noći, a ko zna da li bi beba to preživela. Moglo bi da dođe do raznih komplikacija, a Oliver bi svoj život sigurno započeo u inkubatoru".

Džejd kaže da se možda ne bi ni probudila da nije bilo Lolinog laveža jer nije osećala nikakve bolove.

"Možda bih to prespavala, a posledice bi bile užasne. Ne znam da li je Lola otkrila problem sa otkucajima srca ili je to bila neka pseća intuicija, ali šta god da je bilo, biću joj večno zahvalna".

Džejd je inače udomila psa baš u vreme kada je saznala da je u drugom stanju. Kaže da je pas često njuškao njen stomak "kao da je znala da je unutra još neko".

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs