"Nisam imala stomak, imala sam redovnu menstruaciju, a onda sam osetila pokrete u stomaku": Šok usledio tek u 6. mesecu

"Samo sam se ukočila", tvrdi mlada devojka koja je saznala da je trudna tek u 6 mesecu, bez ikakvih znakova trudnoće.

Trudnoća
10:30h Autor:
"Nisam imala stomak, imala sam redovnu menstruaciju, a onda sam osetila pokrete u stomaku": Šok usledio tek u 6. mesecu
Foto: Printskrin@lilysomertonn/TikTok

Lili Somerton iz Velike Britanije, bila je šokirana kada je saznala da je trudna u šestom mesecu, uprkos tome što nije imala stomak.

Lili Somerton (21) je i dalje imala menstruaciju i nije imala simptome koji bi ukazivali na to da očekuje bebu, sve dok nije osetila da joj se stomak pomera dok leži. Već majka jednog deteta, Lili je prepoznala osećaj iz prethodne trudnoće i uradila test samo da bi bila sigurna, prenosi "Miror".

Test je bio pozitivan i Lili je odmah otišla na ultrazvuk, rečeno joj je da ima 24 nedelje i da ima skrivenu trudnoću, kada trudnica ne zna da je trudna. Lekari su rekli Lili da možda neće imati izbočinu na stomaku do kraja trudnoće, ali njena beba(koja treba da se rodi u julu 2024.) je zdrava.

Lili Somerton
foto: Printskrin@lilysomertonn/TikTok

Lili je rekla: "Bila sam na krevetu i videla sam da mi se stomak pomera. Uradila sam test i bio je pozitivan. Otišla sam na ultrazvuk i rekli su da imam 24 nedelje. Samo sam se ukočila. Još uvek sam imala menstruaciju." Lili je zatrudnela sa prvim sinom, koji sada ima 19 meseci, neočekivano kada je izostala menstruacija.

Lili Somerton
foto: Printskrin@lilysomertonn/TikTok

Mama je izašla da proslavi svoj rođendan, ne znajući da je trudna već sedam dana. Tek u aprilu 2024. kada je šest meseci prošlo, Lili je otkrila da doživljava skrivenu trudnoću. Rekla je: "Nikada nisam čula za to. Želela sam da znam da je dečak dobro."

Nakon što je prebrodila šok, Lili je uzbuđena što će svom sinu podariti brata. Rekla je: "Bila je to najlakša trudnoća koju sam imala. Ešli nije verovala. Nisam volela da imam veliku izbočinu tokom poslednje trudnoće. Osećala sam se ogromno, ali nisam. Nije loša stvar da nemam ogromnu izbočinu."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs