Strpljenje im se i te kako isplatilo

8 godina bez dece, a onda su saznali da čekaju četvorke: Šok i neverica budućih roditelja (FOTO)

Neki parovi moraju da idu po nekoliko puta na tretmane vantelesne oplodnje da bi dobili jednu bebu, a kada je nama uspelo iz prve i to sa četiri bebe, sve nam je delovalo nerealno, izjavila je buduća mama
Trudnoća
10:40h Autor:
8 godina bez dece, a onda su saznali da čekaju četvorke: Šok i neverica budućih roditelja (FOTO)
Foto: Facebook / Gardnerquads
1 / 4 Foto: Facebook / Gardnerquads

Kada je buduća mama Ešli Gardner iz Jute (SAD) otišla na ultrazvuk kod ginekologa, sačekalo ju je prelepo iznenađenje. Nakon 8 godina bezuspešnih pokušaja da ostane u drugom stanju sa suprugom Tajsonom, Ešli je konačno zatrudnela zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

Međutim, tu nije bio kraj iznenađenju, jer je ovaj par saznao da čekaju četvorke, a šok i nevericu koji su usledili zabeležila je njihova prijateljica koja je fotograf.

Naime, tokom lečenja, Ešli su ubačena dva embriona u matericu, a oba su se podelila.

To znači da ova porodica sada čeka dva para identičnih blizanaca, a verovatnoća za tako nešto je jednom u 70 miliona, prenosi Huffington Post.

"Nikada nisam osetila toliko emocija odjednom", rekla je Ešli.

"Neki parovi moraju da idu po nekoliko puta na ovakve tretmane da bi dobili jednu bebu, a kada je nama uspelo iz prve i to sa četiri bebe, sve nam je delovalo nerealno", izjavila je buduća mama.

Kasniji ultrazvuk je pokazao da su u pitanju devojčice, a ovaj par pokazao je da su i duhoviti kada su na njihovoj Fejsbuk stranici postavili sliku na kojoj piše: "Zahvalni smo na vašim molitvama, ali izgleda da su se neki od vas molili baš dosta", aludirajući na broj beba koje čekaju.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs