Neverovatno

Najsmešnije stvari koje su žene rekle na porođaju: Ne, neću ovo, vratite ga nazad!

Jedna trudnica bila je potpuno otvorena, porođaj je počeo, a onda je iznenada rekla da želi da ide kući i htela da siđe sa stola
Trudnoća
14:26h Autor:
Najsmešnije stvari koje su žene rekle na porođaju: Ne, neću ovo, vratite ga nazad!
Foto: Thinkstock

Bilo da psuju i proklinju svoje muževe, doktore ili sebe, iskustvo porođaja je nešto sa čim svaka majka može da se poistoveti i saoseća.

Jedan sajt je pitao doktore i sestre da podele svoja iskustva kada su majke na porođaju u pitanju i kada su čudne ili smešne stvari koje izgovaraju (ili vrište) dok se porađaju. Od 3.000 smešnih komentara izdvajamo vam neke najzanimljivije.

Fotografije poznatih trudnica koje broje dane do porođaja, pogledajte OVDE.

"Kada je moj brat rođen, morali su forcepsom da ga izvlače. Kada je moja majka to videla vrištala je: "To su viljuške za salatu, nećete to stavljati u mene!"

"Porođaj moje mame je trajao kratko. Od početka pa do mog rođenja prošlo je svega sat vremena. To znači da je osetila najslabiji i najjači bol bez mnogo prilagođavanja. Kada je moj otac vozio do bolnice, stao je da sipa benzin. Baš tada se pojavio čovek u kolicima i molio ga da mu kupi cigarete a ulazak nije bio prilagođen za kolica. Moja mama se nagla na prozor i drala se: Ne pomaži invalidu!"

"Kada je moja mama videla brata kome su odmah po rođenju glava i lice bili deformisani od porođaja, rekla je: Ne! Vratite ga nazad!"

"Pacijentkinja je bila skroz otvorena, počela je da gura i onda se predomislila. Rekla je: Neću ovo, idem kući. A onda pokušala da siđe sa porođajnog stola".

OVDE pročitajte sve besmislene mitove o trudnoći.

"Moja žena mi je rekla, ali onako demonskim glasom: Donesi bolje kockice leda, ove su odvratne. Ne znam šta im je falilo ali sam otrčao i odneo joj punu čašu novih."

"Bila sam pod lekovima tada, iskreno zahvalna i jela su mi se rebarca sa roštilja između kontrakcija. I molila sam muža rečima: Hajde dragi, sestre nikada neće saznati. Iako su stajale na metar i po od nas".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs