Dirljivi trenutak

Farmerima nestali tek izlegli pačići: Kad su ih našli, prizor ih šokirao! (VIDEO)

Dok su strpljivo čekali da se pačići izlegu, šokiralo ih je kada su pronašli slomljena jaja – ali pačića nije bilo nigde

Ljubimci
15:58h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / EMRO lalster

Dela je mačka koja je ujedno i majka i njene šape su definitivno pune. Ne samo što ima svoja 3 mačića, nego je uspela da ugrabi još 3 nove bebe.

 

Kada su farmeri Ronan i Ema kupili oplođena pačija jaja, nadali su da će dodati nekoliko patki svojoj farmi. Dok su strpljivo čekali da se pačići izlegu, šokiralo ih je kada su pronašli slomljena jaja – ali pačića nije bilo nigde. Odmah su pretpostavili najgore – nešto ih je ugrabilo pre njih dvoje.

 

Mačka izgubila svoje mačiće, pa ukrala štence: Ono što je uradila sa njima tera suze na oči! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / EMRO lalster

I bili su u pravu, samo ne na način na koji su oni mislili. Nakon što su štalu pretresali celih 6 sati, bili su spremni da odustanu od potrage. Ali su onda uočili Delu kako je okružena pačićima. Nije ih jela – čuvala ih je i grejala da se ne smrznu.

 

Zečica ugledala zmiju kod svojih beba: U sekundi znala šta mora da uradi! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / EMRO lalster

Dela je tek dobila svoje mačiće nekoliko sati pre nego što su se ovi pačići izlegli, što je razlog zašto je odlučila da ih "usvoji" kao da su njena deca. Njeni majčinski hormoni su definitivno proradili.

 

Pogledajte ovaj slatki video i podelite ga sa prijateljima:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...