Tuga

Udomili psa, pa primetili da noću ne spava, nego ih posmatra: Razlog im je slomio srce! (VIDEO)

Voleo je da se igra sa njihovom ćerkom, bio je poslušan i vrlo brzo je učio sve čemu su ga podučavali. Ali jedne večeri, primetili su nešto vrlo čudno

Ljubimci 23.12.2017. - 13:39h Autor: webtribune.rs
Foto: Printscreen Youtube / Did You Know ?

Jedna porodica udomila je psa, koji im je istog trenutka uzvratio ljubavlju. Voleo je da se igra sa njihovom ćerkom, bio je poslušan i vrlo brzo je učio sve čemu su ga podučavali.

 

Ali jedne večeri, primetili su nešto vrlo čudno. Shvatili su da njihov ljubimac ne spava noću, već da stane ispred njihove sobe i posmatra ih. To se ponavljalo svake večeri i nisu znali šta da rade.

 

Gorka sudbina napuštene trudne kuje: Odbijala da se okoti na vreme, razlog će vas rastužiti! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Did You Know ?

Odveli su ga kod veterinara, gde se posle pregleda ispostavilo se da je pas potpuno zdrav. Zatim su se vratili u azil iz kojeg su ga uzeli i onda su čuli njegovu tužnu priču. Saznali su da su ga njegovi vlasnici tokom noći odneli tamo i više se nikada nisu vratili.

 

Pas je u tom trenutku čvrsto spavao, a kada se probudio, shvatio je da je ostao bez svoje porodice od koje nije uspeo ni da se oprosti. Kada su čuli tu tužnu priču, rasplakali su se i odlučili da vrate poverenje koje je pas izgubio.

 

Stavili su njegov krevet kraj svog, kako bi mu pokazali da žele da bude u njihovoj blizini. Posle nekoliko nedelja, pas je konačno čvrsto zaspao i od tada se njegov strah nije vraćao.

 

Ljudina ogromnog srca: Sarajlija spasao i udomio preko stotinu pasa lutalica! (FOTO)

 

Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs