NEVEROVATNO

POVREĐENI PAS SAM UŠAO U VETERINARSKU KLINIKU, PODIGAO ŠAPU I TRAŽIO POMOĆ: Kamere zabeležile ovaj neverovatan trenutak!

Ovaj snimak je postao pravi hit

Ljubimci
Autor:
POVREĐENI PAS SAM UŠAO U VETERINARSKU KLINIKU, PODIGAO ŠAPU I TRAŽIO POMOĆ: Kamere zabeležile ovaj neverovatan trenutak!
Foto: Shutterstock

Pas lutalica iz Brazila postao je pravi planetarni hit kada su tamošnji mediji objavili priču o njegovom odlasku kod veterinara. Naime, on se u veoma lošem zdravstvenom stanju pojavio na vratima ambulante, i od zaposlenih gestikulacijom i pogledom zatražio pomoć.

Veterinarka Dajse Fereira završavala je sa pregledom druge kuce, kada je na vratima ugledala psa koji je šepao. Kako je rekla, ona i kolege ostali su zapanjeni životinjom koja je preuzela inicijativu i potražila njihovu pomoć.

– Kad je ušao, podigao je povređenu šapu kao da nas pozdravlja, odnosno, da nam pokaže gde ga boli. Bili smo iznenađeni jer je znao od koga i gde da traži pomoć – rekla je Fereira za portal Dodo.

Nakon brzog pregleda veterinarka je otkrila da mu šapa nije ozbiljno povređena. Ona je okupala psa i dala mu lekove, a nedugo posle objavljivanja snimka ovaj pas je dobio i novi dom.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs