Fantastično rešenje

Od 30 kvadrata napravili čudo od stana: Uspeo najveći izazov bračnog para! (VIDEO)

Zvuči neverovatno, ali mladi par iz Hong Konga uspeo je u svoj novi dom od samo 30 kvadrata da smesti dnevnu sobu, kućni bioskop, deo za vežbanje i spavanje, kuhinju, kupatilo i prostor za odlaganje stvari

Enterijer 07.09.2017. - 11:00h Autor: kucastil.rs
Stan od 30 kvadrata, Foto: You Tube / Printscreen / Business Insider

 

Mladi par iz Hong Konga želeo je da živi u malom i praktičnom stanu koji ima sve. Ali na raspolaganju su imali svega 30 kvadrata svog novog stana, pa je ispunjenje želje bio veliki izazov i za njih, ali i za dizajnere koji su im pomagali u tom poduhvatu.

Arhitekta i dizajner Marko Pjeraci uspeo je da smesti trpezariju, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu u samo sedam kvadrata najmanje kuće u Italiji. Pogledajte fascinantno rešenje.

 

Potpuno promenila bezličnu kuhinju u iznajmljenom stanu: Brzo, lako, bez velikih troškova! (VIDEO)

foto: You Tube / Printscreen / Business Insider

Međutim, rezultat koji su ostvarili bio je fascinantan, a stan koga zovu "transformer" potpuno je oduševio Internet. Naime, u samo 30 kvadrata nalaze se dnevna soba, kućni bioskop, deo za vežbanje i spavanje, kuhinja, kupatilo i prostor za odlaganje stvari, tj. sve što im je potrebno za život kakav su sanjali.

Zvuči neverovatno, ali sve se postiže pomoću pokretnih zidova, regala, kreveta na izvlačenje, pa čak i kuhinjskih elemenata. Kreveti se izvlače iz zida, iz radne ploče se izvlači sudopera, a kada za kupanje postaje krevet. Stvari se odlažu na najpraktičnijim policama koje su mogli iskoristiti, a najveći kutak za čuvanje stvari je u podu.

 

Ova biljka upija sva štetna zračenja: Držite je pored kompjutera, sačuvaće vam zdravlje! (FOTO)

foto: You Tube / Printscreen / Business Insider

U njihovom stanu, uprkos skromnom broju kvadrata, ima mesta i za kućne ljubimce, pa su čak i mačke dobile svoj prostor za penjanje i uživanje, a njihove činije se izvlače iz fioke i ne "kradu" prostor.

Kako sve to izgleda pogledajte u video zapisu koji sledi i uživajte u čarima jedne od najpraktičnijih mini kuća koje smo do sada videli.

 

Odškrinula vrata porodičnog doma: Ovako izgleda kuća najpoznatije prakične žene! (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...