O njoj se mali zna

Raskošan dom Putinove ćerke koju on krije od javnosti: Luksuzan penthaus od 700 kvadrata! (VIDEO)

Pentahus ima šest spavaćih soba, 12 nadzornih kamera, terasu, lift i odmah je dostupan za prodaju
Enterijer
14:22h Autor:
Raskošan dom Putinove ćerke koju on krije od javnosti: Luksuzan penthaus od 700 kvadrata! (VIDEO)
Foto: AP / Alexei Druzhinin

Penthaus ćerke ruskog predsednika Vladimira Putina u kojem je nekoliko godina živela s partnerom, stavljen je na prodaju, i to za više od 2,8 miliona evra.

Marija Putin prodaje luksuzni stan od oko 700 kvadratnih metara u holandskom gradu Vorshotenu, nedaleko od Haga. Penthaus, prema opisu na stranici za prodaju nekretnina Funda, ima šest spavaćih soba, 12 nadzornih kamera, terasu, lift i odmah je dostupan.

Putinova ćerka je navodno napustila zemlju 2014. godine, ali holandski list De Telegraaf je izveštavao još 2013. da Marija živi u ovom gradu i da ju je lokalno stanovništvo u više navrata videlo u supermarketu.

20 godina ništa nisu menjali u stanu: Slavna ćerka ih šokirala preuređenim domom! (VIDEO)

Poznato je da Putin porodicu drži dalje od medija i kamera, a ćerkinoj selidbi u Holandiju se navodno protivio. Upućeni izvori tvrde da su Marija i holandski biznismen, ujedno i vlasnik penthausa, Jorit Fasen u braku već duže vreme, piše Newsweek.

Fasen je privukao pažnju medija u Rusiji kad je bio meta napada na putu u Moskvi 2010., dok je radio kao zamenik predsednika uprave jedne ruske konsultantske firme. Na putu su ga napali i brutalno pretukli ljudi iz obezbeđenja ruskog bankara Matveja Urina, koji su uhapšeni i zatvoreni.

Gde trenutno borave Putinova ćerka i njen muž nije poznato, ali u januaru prošle godine ruski magazin New Times pisao je da žive u Moskvi.

Zavirite u dom devojke princa Harija: Luksuz dostojan buduće britanske princeze! (FOTO)

Fotografije stana pogledajte ovde.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs