Vlasnica ili ne

Ivanka Tramp seli se u vilu sa 6 soba i 7 kupatila: Luksuz na kvadrat! (VIDEO)

Ivanki će komšije biti Mišel i Barak Obama sa kćerkama
Enterijer
19:50h Autor:
Foto: Printscreen/ Instagram/ivankatrump

Ivanka Tramp, najstarija kćerka novoizabranoga američkog predsednika Donalda Trampa, i njen suprug Džerard Kušner uskoro bi mogli postati komšije Baraka Obame u elitnoj vašingtonskoj četvrti Kalorami.

 

Obame su još u maju potvrdili da su iznajmili kuću od 762 kvadrata u elitnoj vašingtonskoj četvrti, a samo dva bloka od njihovog novog doma navodno bi se trebala doseliti Ivanka Tramp sa suprugom i decom. Informaciju je u utorak preneo mesečnik The Washingtonian.

 

Bračni par Tramp / Kušner potpisao je ugovor o kupovini kuće severno od glavnog američkog grada s agencijom za nekretnine Washington Fine Properties, piše časopis, ne navodeći precizno četvrt u kojoj će stanovati.

 

Nije poznato da li je nekadašnja manekenka, koja ima velik uticaj na oca, samo stanarka ili je i vlasnica kuće prodate 22. decembra za 5,5 miliona dolara u koju će se useliti sa porodicom.

 

Spomenuta nekretnina u istorijskoj četvrti Vašingtona ima 6 moderno dizajniranih soba i 7 kupatila.

 

Barak Obama i njegova supruga Mišel ranije su najavili da će ostati u glavnom gradu SAD-a kako bi njihova najmlađa kćerka Saša mogla nesmetano završiti srednju školu.

 

Obame kuću nisu kupili, već unajmili, a nekretnina je zadnji put prodana u maju 2014. po ceni od 5.295,000 dolara.

 

Izgrađena je 1928. godine, ima devet soba i isto toliko kupatila, garažu za dva automobila te okućnicu koja može primiti do deset vozila.

 

Kalorama je istorijska četvrt Vašingtona s najvećim brojem veleposlanstava i rezidencija veleposlanika i ostalih vašingtonskih službenika.

 

Lokalni stanovnici navikli su na stalnu prisutnost policije i tajne službe u tom delu grada te smatraju da će doseljenjem porodice Obama ovaj kraj postati još sigurniji.

 

Neobično skroman dom Trampove kćerke: Ovo od nje nismo očekivali! (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...