Korisne ideje

Uredite potkrovlje: Praktična rešenja

Uz pomoć polica za knjige, plakara za odlaganje odeće, fotelje za odmaranje i još nekoliko zanimljivih ideja iskoristite i dekorišite prostor pod kosim krovom vašeg stana
Enterijer 24.09.2013. - 18:49h
Foto: Shutterstock

Potkrovlja se nalaze ispod kosih delova krovova i nekada je teško pronaći pravo rešenje kako bi se taj prostor što bolje iskoristio. U nastavku slede neke od vrlo praktičnih ideja koje će od vašeg potkrovlja napraviti funkcionalnu sobu.

 

1. Ispod kosog dela možete da stavite plakar koji će vam služiti za odlaganje garderobe koju ne nosite često ili garderobe koju menjate sa smenom godišnjih doba.

 

2. Možete da napravite i policu na kojoj će stajati knjige jer ćete tako iskoristiti prostor, a ne morate često da ga koristite, pa vam to neće stvarati veliki problem.

 

3. Stavite fotelju na mesto gde će se lepo uklopiti i omogućiti vam nesmetano sedenje i ustajanje.

 

4. Od potkrovlja možete da napravite i sobu za spavanje tako što ćete staviti krevet ispod kosog dela. Ne samo da će lepo izgledati, nego ćete imati još jednu sobu u kući za upotrebu. Dodajte nekoliko sitnih detalja i imaćete savršenu sobu.

 

5. Takođe, možete od potkrovlja da napravite sobu za igranje za vašu decu. Oni će imati svoj prostor u kojem će uživati, a vi nećete stalno zapinjati za njihove igračke. Poigrajte se bojama i nalepnicama i sigurni smo da će vaša deca uživati.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...