Neverovatno

Kupili su staru stolicu na rasprodaji: Tajna pregrada čuvala bogatstvo!

To je bilo neverovatno i divno otkriće za nas, izjavili su srećni vlasnici stolice
Enterijer
13:46h Autor:
Kupili su staru stolicu na rasprodaji: Tajna pregrada čuvala bogatstvo!
Foto: Profimedia / Ilustracija

Jedan britanski par je odlučio da kupi staru groznu stolicu za samo 5 funti, ali onda je usledio njihov šok kada su nakon više godina otkrili šta se nalazi u tapaciranom delu stolice.

Otkriće se pripisuje Angusu (47) , Angelinom (50) mužu, koji je igrom slučaja video skupoceni dijamant kako viri iz jednog dela stolice.

On je vremenom Angeli povodom praznika i porodičnih jubileja poklanjao prsten, minđuše, ogrlice, broševe, ali nije nikad otkrivao da je to nakit iz fotelje. Ovo bi Angelu iznova i iznova iznenađivalo i uvek se pitala otkud mu para za sve te ogrlice, minđuše, prstenje, itd.

U tapaciranom delu stolice bili su skriveni dijamanti u vrednosti od 5.000 funti. Oni su stolicu kupili na jednoj aukciji 10 godina ranije. Kada su odlučili da je restauriraju i kada su je otvorili imali su šta i da vide.

Stavite ovo u dvorište i ne brinite: Donosi zdravlje i bogatstvo celoj porodici!

"Pre nekoliko godina suprug me je iznenadio dijamantskim prstenom za godišnjicu našeg braka. Pronašao je prsten skriven u stolici," rekla je Angela.

"Sledeći put, na dan Svetog Valentina poklonio mi je dijamantske minđuše a zatim i jedan broš za Uskrs," oduševljeno će Angela.

Angus je otkrivenu tajnu krio i nije govorio svojoj supruzi Angeli. Neki od komada ovih dragocenih dijamanata datiraju iz perioda s kraja 19. i početka 20.veka.

"To je bilo neverovatno i divno otkriće za nas", izjavili su srećni vlasnici stolice. Angela i Angus su odlučili da zadrže stolicu i nakit, a da ih ne prodaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs