Super trikovi

Tirkizni raj u vašem domu: Osvežite ceo stan sa malo novca! (FOTO)

Ako nemate mogućnosti za velike promene, dovoljno je da nabavite nekoliko detalja u ovoj živoj boji
Enterijer
01:54h Autor:
Tirkizni raj u vašem domu: Osvežite ceo stan sa malo novca! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Kako nam se jesen polako približava, tako i vreme lagano postaje sve tmurnije.

Šarenilo letnje prirode polako jenjava, biljke završavaju svoje sezone cvetanja, a lišće polako počinje da opada. Dolaze oni meseci tokom kojih nam je, zbog vremena, draže da budemo kod kuće.

Ali, tamo ne mora da se useli atmosfera hladnoće i sivila! Postoji način da osvežite čitav izgled kuće, bez velikih novčanih ulaganja.

Genijalno rešenje: Kako savršeno složiti čaršav sa gumicom! (VIDEO)

Ukoliko nemate mnogo sredstava koje biste mogli da izdvojite za uređenje enterijera, nabavite detalje - i to u tirkiznoj boji, jer će ona uneti preko potrebnu živost u sive dane.

To mogu biti jastučići za sofu, fotelju, ukrasna činijica, vaza, set šolja... Bilo šta što vam je u suštini i potrebno, a usputno će biti i odlična dekoracija.

Ako ste već planirali da krečite, prostoriju u kojoj provodite najviše vremena stavite na prvo mesto. Jedan zid ofarbajte u tirkizno, a ostale uklopite uz njega - možete koristiti belu, šampanjac boju... I sam pogled na tirkizni zid razbiće svaku monotoniju.

Šta nam krade energiju, zašto privlačimo zle ljude: Neke prostorije utiču na psihu!

Sličan efekat možete da postignete i sa tepihom. Nabavite mali tepih ili stazu u tirkiznoj boji i stavite ga u prostoriju u kojoj često boravite. Topla jutarnja kafa biće vam mnogo veće uživanje kada je popijete u veselom okruženju, kakvim ova boja čini svaki prostor.

9 stvari koje nikad ne treba da bacite: Kako da iskoristite foliju, gumice za tegle i spajalice

To bi trebalo da uradite i ukoliko imate suviše taman enterijer. Ali, ako ste već zadovoljni tepihom i nameštajem koji imate, unesite malo živosti, na primer, kupovinom fotelje u jakoj plavoj boji.

Kako nameštate jastučiće: Jedan detalj otkriva puno o vašoj ličnosti!

Ukoliko ste ipak planirali da pravite veće promene i odvojili malo više novca za uređenje doma, budite što maštovitiji. Poslužite se idejom o jednom plavom zidu, ali idite i korak dalje - kupite trosed ili garnituru u tirkiznoj boji.

Svako ko vidi vaš novi enterijer biće oduševljen, veseo i rado će boraviti kod vas, sve zahvaljujući moćima koje ova živa boja poseduje!

Dekupaž za početnike: Preuredite stari nameštaj! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs