Genijalna ideja

Čega se dosetila: Napravila fantastičan ukras od plastičnih čaša! (VIDEO)

Na snimku možete da vidite kako da napravite efektan ukras za razne proslave ili žurke pomoću samo plastičnih čaša i ukrasnih sijalica kojima ukrašavamo novogodišnje jelke, a koje tokom godine odložite so sledeće godine
Enterijer 21.07.2015. - 16:03h Autor: Stil
Foto: Printscreen Youtube/Gaspar Muniz

Nekada najbolje stvari ne moraju da vas koštaju gotovo ništa. Sve što vam je potrebno su trud, malo kreativnosti i vremena.

 

Na snimku možete da vidite kako da napravite efektan ukras za razne proslave ili žurke pomoću samo plastičnih čaša i ukrasnih sijalica kojima ukrašavamo novogodišnje jelke, a koje tokom godine odložite do sledeće godine.

 

Naslonite plastičnu flašu na vrelu peglu: Najlepši ukras za vaše ruke! (VIDEO)

 

Potrebno vam je

: 50 plastičnih čaša, sijalice i štipaljke

 

Počnite tako što ćete da napravite rupu na svakoj čaši. Zatim heftajte 12 čaša dok ne dobijete krug. Zatim, koristeći štipaljke, spojite drugi krug od 9 čaša i nastavite da ih spajate heftalicom.

 

Poslednji krug treba da napravite od 4 čaše i time ste napravili polovinu lopte. Kroz rupice na čašama sad treba da provučete sijalice. Na kraju spojite ponovite postupak sa drugom polovinom, zaheftajte ih i dobili ste fantastičnu svetleću loptu.

 

Savršena lepeza od jabuke: Za 60 sekundi napravite ukras za trpezu! (VIDEO)

 

 

Iako zvuči kao komplikovan proces, uopšte nije!

 

Pogledajte snimak:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...