Obratite pažnju

Pismo jedne domaćice: Najvažniji savet za čišćenje kuće koji svaka žena treba da čuje!

Ako to još niste shvatile same, molim poslušajte ovaj savet, objašnjava jedna dama
Enterijer
20:44h Autor:
Pismo jedne domaćice: Najvažniji savet za čišćenje kuće koji svaka žena treba da čuje!
Foto: Shutterstock

U nastavku možete pročitati pismo jedne domaćice koje je upućeno svim ženama, a koja želi svoje životno iskustvo da podeli sa vama. Prenosimo vam ga u celosti…

Moje dame,Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod. Kuća postaje dom kada na nameštaju možete ispisati - volim te.

Znala sam svakog vikenda da provedem bar 8 sati čisteći, jer sam želela da sve bude savršeno, za slučaj da netko navrati do mene. Konačno sam jednog dana shvatila da niko nije došao - svi su bili negde van, živeći život i zabavljajući se.

Tri pomorandže, voda i cveće: Mali Feng šui ritual za čišćenje doma od negativne energije!

Danas, kad me ljudi posećuju, ne moram da im objašnjavam stanje svog doma, svi su uglavnom zainteresovani za stvari koje sam radila i radim dok živim i zabavljam se. Ako to još niste shvatile same, molim poslušajte ovaj savet: Život je dragocen. Uživajte ga! Čistite koliko morate…

Zar ne bi bilo bolje da naslikate sliku, napišete pismo, ispečete kolače ili posadite cvet - naučite razliku između želim i moram?

Čistite koliko morate… ali nemate previše vremena… s rekama koje možete preplivati, planinama na koje se želite popeti, muzikom koju želite da čujete, prijateljstvima koje želite da zadržite i životom koji želite da živite.

Svaka domaćica mora da zna: Pegla uklanja vosak i žvaku sa odeće, zavesu izbeljuje prašak za pecivo.

Čistite koliko morate, ali život je tamo van, sa suncem u vašim očima, vetrom u vašoj kosi, pahuljama snega na vašem licu, kapima kiše… Ovaj dan se neće ponoviti!

Čistite koliko morate, ali imajte na umu… Starost će doći i ona nije ljubazna, a kad nas trošno telo napusti, ono će napraviti samo još više prašine”.

Prašina neka ide prašini - duša traži ljubav i radost.

Najveće leglo bakterija u domu: Evo gde se kriju opasni bacili!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs