Vredi probati

Feng šui pravilo za ljubav i obilje: Ne treba ništa držati ispod kreveta, sem jedne stvari!

Generalno prostor ispod kreveta treba da bude otvoren, kako bismo imali otvoren protok energije koja treba da kanališe ravnomerno po celom našem telu tokom noći. Međutim, postoji jedan izuzetak
Enterijer 08.01.2015. - 15:40h Autor: atma.hr
Foto: Shutterstok

Kad ležimo na svojim krevetima i spavamo, naša podsvest je otvorena i upija puno više energije, posebno energije mesta na kojem ležimo – zato Feng Šui najčešće savetuje da ne držimo ništa ispod kreveta. Ali ima jedan izuzetak.

 

Dakle, generalno prostor ispod kreveta treba da bude otvoren, kako bismo imali otvoren protok energije koja treba da kanališe ravnomerno po celom našem telu tokom noći. Hrpa stvari koje možda držite ispod kreveta stvara konfuzne energije koje vaš nesvesni um upija dok spavate, što je vrlo loše. Prostor ispod kreveta treba da bude prazan i da ga redovno čistite.

 

5 mesta na kojima ne smete da držite vodu: Sa desne strane ulaznih vrata donosi preljubu!

 

Jedini izuzetak od “ništa ispod kreveta” Feng šui pravila je kada ispod kreveta držite ono što se zove "Kutija s blagom".

 

To je specifičan feng šui alat za odašiljanje određene želje i namere, odnosno za otvaranje našeg nesvesnog "ja" mogućnostima da se te naše želje ostvare.

 

Kakva je to kutija i šta je u njoj?

 

Kvalitet kutije je važan jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju. Napomena: ići za najboljim kvalitetom. Čvrst poklopac će predstavljati više sigurnu i stabilniju energiju, a otvorena kutija će imati više "otvoren" tip energije. Obe su jednako savršene, zavisi od toga šta je to što želite da manifestujete.

 

Feng šui stručnjaci upozoravaju: Zbog ovih 6 stvari ste nesrećni u svom domu!

 

Materijal kutije: drvo je uzemljenje i drži energiju delovanja i rasta. Fino obrubljena, zlatna (može i imitacija), srebrna ili draguljima optočena kutija pojačaće osećaj obilja. Staklena će podstaći energiju “jasnoće”. Pletena sugeriše prirodno kretanje i podstiče fleksibilnost. Zemljana ili keramička sugeroše energiju pažnje i nege.

 

Ogledala privlače pozitivnu energiju: Gde treba, a gde ne smete da ih stavite prema Feng šuiju

 

Šta staviti u kutiju?
Pre postavljanja stvari u kutiju, zapitajte se: “Šta će me zaista učiniti srećnim?” Ideja je da pronađete predmete za zastupanje tih srećnih osećaja koje želimo da privučemo u život.

 

U kutiju stavite predmete koji će podstaći određenu želju da se ostvari u vašem životu: ako želite obilje i novac u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale ... Izbegavajte da stavljate hrpu kovanih sitniša. Ako želite da privučete ljubav, u kutiju stavite prirodne mirise, crvene sveće, mirisne kreme i ulja.

 

Nemate previše vremena, a ni novca: Ovo je Feng šui za vas!

 

Energetski uticaj Kutije s blagom osetiće se bez obzira gde je stavite pod svoj krevet, ali najbolje mesto je ispod pupka. Na taj način, vi se direktno suptilno “hranite” energijom unutar kutije – kao što majka hrani fetus kroz pupčanu vrpcu.

 

Kutiju s blagom treba pregledati i osvežiti svaka tri meseca.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...