Oduševiće vas

Stan u plakaru: Nećete verovati šta sve može da stane u 8 kvadratnih metara! (FOTO, VIDEO)

Najmanji stan na svetu poseduje sve što imaju i velike kuće i stanovi, jer su arhitekte uradile neverovatan posao i maksimalno iskoristile prostor
Enterijer
23:10h Autor:
Stan u plakaru: Nećete verovati šta sve može da stane u 8 kvadratnih metara! (FOTO, VIDEO)
Foto: Youtube

Pitate se koja je donja granica za veličinu stana da bi u njega moglo da stane sve što je neophodno za život? Arhitekte kompanije Kitoko Studios kažu da je 8 kvadratnih metara sasvim dovoljno!

Pomoću kojih 7 jeftinih detalja možete osvežiti svaku prostoriju u vašem domu, saznajte OVDE.

Znamo da zvuči čudno, ali ova nekadašnja pomoćna soba sada je poseban stan, sasvim dovoljan za jednu osobu. Tajna je u maksimalno iskorišćenom prostoru i mnogo kreativnosti arhitekata, koji su ovaj pariški stan učinili pravim malim rajem, funkcionalnim i punim dnevne svetlosti.

Čini se najmanji stan na svetu sadrži sve što i veliki stanovi i prostrane kuće - krevet, sudoperu, radnu kuhinjsku površinu, kupatilo, policu za knjige, sto za ručavanje, garderober.

Možda ste odmah pomislili da je u pitanju skučeni prostor sa nabacanim stvarima gde nema prostora ni da se okrenete, ali ne - zapravo, čitav stan smešten je u veliki plakar!

OVDE saznajte kojih 7 stvari nikada nećete naći u ormaru Francuskinje - pratite navike žena od stila!

Jednim pokretom možete da izvučete policu sa knjigama, koja vam istovremeno služi i kao stepenice do kreveta, u koji se možete ušuškati okupani dnevnom svetlošću. Ako ne volite svetlo dok spavate, samo povucite klizna vrata i uživajte u tami!

Garderober, polica za odlaganje različitih stvari i sto za ručavanje izvlače se po istom principu, dok je sto predviđen za dve osobe i prate ga dve stolice, koje su zakačene ispod njega i vrlo lako se vade.

Kupatilo je jedini prostor koji je se ne izvlači i koji je odvojen od svega, a poseduje sve što je potrebno - wc šolju, tuš kabinu i lavabo sa policom i ogledalom.

Kako da napravite najjeftiniji osveživač vazduha za kupatilo od samo dva sastojka, pročitajte OVDE.

http://www.youtube.com/watch?v=42x2fyV8nBI
mikrotalasnom pećnicom ringlama i frižiderom. dvostruko veću radnu površinu.

OVDE otkrijte 5 saveta za blistavu i mirišljavu kuhinju!

Malo je reći da je prostor racionalno iskorišćen, a adekvatna reč i ne postoji da bi se opisalo svojevrsno umetničko delo - kako su arhitekte u svemu tome uspele, pogledajte u videu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs