UZ SLEDEĆI TRIK OKORELA BUĐ NESTAJE ZA SAT VREMENA: Ribanje uopšte nije potrebno, sva prljavšina nestaje 1 POTEZOM

Genijalan trik za čišćenje fuga u kupatilu morate obavezno isprobati!

Enterijer
13:04h Autor:
UZ SLEDEĆI TRIK OKORELA BUĐ NESTAJE ZA SAT VREMENA: Ribanje uopšte nije potrebno, sva prljavšina nestaje 1 POTEZOM
Kako najefikasnije očistiti buđ u kupatilu?, Foto: Shutterstock

Kupatilo je jedno od najzahtevniji mesta za održavanje, a uporna buđ zadaje najveću glavobolju svim damama koje uporno pokušavaju da je se reše. Međutim, na TikToku je veoma popularan jedan trik koji deluje sat vremena, a posle toga ribanje uopšte nije porebno - prljavština se briše jednim potezom!

Ukoliko i vi imate problema sa buđi u kupatilu ili na nekom drugom mestu, obavezno isprobajte sledeću caku, ne košta mnogo, a kažu da i te kako deluje!

Buđ, Kupatilo
foto: Shuterstock

Sve što je potrebno uraditi je da uzeti komad papirnatog ubrusa ili salvete (toalet papir je previše mek i prebrzo bi se raspao), saviti ga i staviti na fuge. Nakon što ste to učinili, taj komad ubrusa prelijte s malo izbeljivača i ostaviti da se namače do 60 minuta.

Nakon što podignete ubrus, buđ jednostavno nestaje, tvrdi se u snimku. Zvuči apsolutno genijalno, ali neki baš i nisu uvereni.

„Nikad nisam verovao u ovo, ali kada sam pokušao, bio sam šokiran i tako srećan, molim vas, pokušajte“, komentarisao je jedan korisnik TikToka, dok je drugi dodao: „Moja mama se kune u ovu metodu, stvarno deluje.“

Međutim, treći je napisao: „Ovo neće rešiti problem. Izbeljivač ne ubija plesan, on je izbeljuje i kada se plesan vrati svaki put će biti sve gore.“

Buđ, Kupatilo
foto: Shuterstock

Umesto toga, drugi korisnik TikToka predložio je korišćenje alkoholnog sirćeta umesto izbeljivača, što zvuči kao malo nežnije rešenje.

„Upotrebite sodu bikarbonu i izbeljivač za nanošenje paste i isperite nakon 30 minuta, zahvalite mi kasnije“, predložio je drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs