Zanimljive ideje

Ne bacajte staro drvo: Pretvorite ga u genijalno igralište (FOTO)

Setite se svog detinjstva, raspalite maštu i dozvolite deci da je razvijaju boraveći na vazduhu
Enterijer 26.08.2014. - 13:02h Autor: Stil
Foto: Facebook / Let The Children Play

Ne kaže se za džabe: "Srećan kao dete na drvetu", a evo prilike da takvu sreću priuštite i svom mezimcu. Uz malo mašte i par spretnih ruku, polomljena stabla i panjevi mogu postati pravi raj za naše najmlađe.

 

Ukoliko imate malo više mesta u dvorištu, uz ovih par predloga možete napraviti čitav poligon za zabavu. Posebno interesantno je to što ovakvo igralište deluje potpuno dekorativno i travnatu površinu može učiniti samo još lepšom.

 

Takođe, setite se da smo za način života i razvijanje navika naše dece odgovorni upravo mi, te da nam ne vredi mnogo da kukamo jer nam mališani najviše vremena provode ispred televizora ili kompjutera, već da uzmemo stvar u svoje ruke. Kako da isteramo decu iz kuće na svež svazduh pogledajte OVDE.

 

Zato svaki put kada vidite komad drveta koji bi završio u vatri ili na deponiji, probajte da ga zamislite kao rekvizit za dečiju igru.

 

I, ne brinite ukoliko vam na prvi pogled deluje ružno i neupotrebljivo. Deca će znati da se snađu i obraduju mnogo bolje od nas. Setite se samo svih onih kolača od blata ukrašenih korovom koje ste napravili kao mali.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...