Odlično rešenje

NAŠLA SAM NAČIN DA PRESPAVAM VRELE LETNJE NOĆI: Ovo je spas za celu porodicu!

Obožavam leto i nemam ništa protiv sunčanih dana i temperature u plusu, ali vrele letnje noći ne podnosim

Enterijer
Autor:
NAŠLA SAM NAČIN DA PRESPAVAM VRELE LETNJE NOĆI: Ovo je spas za celu porodicu!
Foto: Promo

Jednostavno - po vrućini ne mogu da spavam i tačka. Mogu ceo dan da izdržim "pržeći" se na suncu, ali zahtevam da noći budu hladne.

Pošto živim u gradu, u stanu na drugom spratu - to je misaona imenica. Jednostavno, s prvim letnjim danima u moj stan se uvuče letnja žega i ne napušta ga do sredine septembra!

Tih dana na posao dolazim sa "podočnjacima do poda" jer noću ne mogu oka da sklopim u zagušljivoj spavaćoj sobi.

Ako otvorim prozor od gradske buke i komaraca ne mogu ni da "trenem"… Pošto su ove godine vrućine počele još u aprilu, odlučila sam da ovoj mojoj muci stanem na rep. "Ugradiću klima uređaj da spavam kao čovek," rekla sam mužu.

Otišli smo do prve radnje bele tehnike i počeli da "procenjujemo" ponudu iako ni jedno od nas nije imalo pojma šta traži. Jedino što smo znali da kažemo prodavcu, je da do sada nismo ugrađivali klima uređaj jer su nam prostorije male i nismo hteli da nas hladan vazduh "bije po glavi".

Vivax klima uređaj
foto: Promo

Izgleda da nismo jedini koji je u radnju došao sa tim problemom, jer nam se prodavac bele tehnike nije nasmejao u lice, već je odmah otišao do Vivax klime i pokazao nam H+Design klima uređaj sa rečima: "Verujte mi, ovo je pravi klima uređaj za vas!"

"Vivax H+Design klima omogućava pametno strujanje vazduha zahvaljujući tome što ima mogućnost kretanja krila u opsegu od 180 stepeni, te zbog toga vazduh struji u horizontalnom i vertikalnom smeru," nastavio je da objašnjava prodavac.

Kasnije u razgovoru saznajemo da je ovo najtraženiji klima uređaj jer omogućava miran san zahvaljujući tome što radi uz minimalnu buku od 21,5 dB.

"Vivax H+Design klima uređaj poseduje i Bio Hepa sistem za filtriranje vazduha zbog čega vam omogućava svež, čist i zdrav vazduh. Jonizovanjem se uklanjaju alergeni i štetne čestice iz vazduha kao što su prašina, polen, bakterije i virusi, čim se podiže nivo kvaliteta vazduha u prostoriji," objasnio je on, a mi smo se samo pogledali srećni što smo napokon našli ono što smo tražili.

Našim mukama je napokon kraj – sada možemo da imamo mir i spokojan san i tokom dugih letnjih noći.

Vivax klima uređaj
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs