REŠITE SE VIŠKOVA I NEREDA

HAOS U KUĆI, HAOS U GLAVI: Evo kako da vam dom ne izgleda HAOTIČNO i kao skladište!

Brz životni tempo i mnogo obaveza oko posla i porodice, često rezultira haosom u domu...

Enterijer
Autor:
HAOS U KUĆI, HAOS U GLAVI: Evo kako da vam dom ne izgleda HAOTIČNO i kao skladište!
Foto: Shutterstock

Poslovne obaveze i briga oko porodice ne ostavljaju mnogo prostora za brigu o domu, posebno ukoliko imamo mnogo stvari i malo prostora za njihovo skladištenje u domu. Tako se nekada da čini da i pre nego što se okrenete, u kući je takav cirkus da bi vikendom najradije nestali negde - i pozvali spremačicu.

Donosimo vam spisak od tri stvari zbog kojih vam kuća ili stan nikada ne izgledaju pospremljeno.

Previše pokrivača

Pokrivači koji se samo prebace preko nameštaja mogu učiniti da se dom čini toplijim i prijatnijim, ali ako preterate s njima samo će izgledati neuredno. Ako volite ćebad i prekrivače, kupite nekoliko koje se dobro uklapaju u enterijer, ali ne preteruje jer čak i ako se stope sa prostorom, previše prekrivača rezultiraće time da dom izgleda neuredno, pretrpano i neorganizirano.

Previše ukrasa

Ukrasne sitnice uhvatiće svačiju pažnju, ali kada ih je previše, dom jednostavno izgleda neuredno. To je posebno ističe u malim prostorima, koji izgledaju prenatrpano. Uz to, puno sitnih detalja iziskuje detaljnije i duže čišćenje jer će se bez toga na njima skupljati prašina i prljavština.

Puno jastuka

Bez obzira na to koliko vam je udobno ležati na hrpi jastučića, činjenica je da prostor zbog njih izgleda neuredno. Previše jastuka može domu dati neorganizovani i zatrpani izgled. Stoga, pre nego što kupite hrpu jastuka, razmislite kako će vam dom izgledati.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs