Probajte

Produktivan minut: 10 kućnih poslova koji mogu da se obave za 60 sekundi!

Ako svakoga dana odvojite po nekoliko minuta za sitne kućne zadatke, sve prostorije će biti "utegnutije" i urednije, a generalno spremanje lakše
Enterijer
22:58h Autor:
Produktivan minut: 10 kućnih poslova koji mogu da se obave za 60 sekundi!
Foto: Thinkstock

Minut je sekund kad radimo nešto zabavno a večnost kad, recimo, čekamo da prođu dosadne reklame na televiziji... Evo inspiracije za produktivne minute zahvaljujući kojima će generalno spremanje biti lakše, piše Lisa.rs.

Čišćenje i sređivanje kuće ne znači da treba odvojiti čitav dan za te poslove. Ako svakoga dana odvojite po nekoliko minuta za sitne kućne zadatke, sve prostorije će biti "utegnutije" i urednije a generalno spremanje kudikamo lakše.

OVDE saznajte kojih 15 stvari vaši gosti neće primetiti.

Ovaj spisak je samo osnova za vašu listu, a svima će nam koristiti ako i vi dopišete u komentaru koji su vaši omiljeni "poslovi za jedan minut".

- Promenite ručne peškire u kupatilu.- Obrišite prašinu sa stočića za kafu.- Izribajte sudoperu.- Obrišite prag na ulaznim vratima.- Izbrišite tragove prstiju na oko ručki na kuhinjskim ormarićima.- Izglancajte ogledalo u kupatilu.- Spakujte cipele iz predsoblja u cipelarnik.- Pregledajte časopise i novine i izbacite nepotrebne u smeće.- Operite činije za jelo i vodu svog kućnog ljubimca.- Ispraznite mašinu za sudove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs