novogodišnja euforija

DOM SNEKI BABIĆ ISPUNJEN JE PRAVOM PRAZNIČNOM MAGIJOM: Sve puca od luksuza, a NJEMU je sve prilagodila! (FOTO)

Folk pevačica spremna je za novogodišnju noć.

Enterijer
Autor:
DOM SNEKI BABIĆ ISPUNJEN JE PRAVOM PRAZNIČNOM MAGIJOM: Sve puca od luksuza, a NJEMU je sve prilagodila! (FOTO)
Foto: ATAImages

Dom Snežane Sneki Babić u Beogradu uređen je po afinitetima vlasnice najdužih nogu na estradi, koja je mladost provela u Pančevu, gde se i rodila, dok je 6 godina živela u inostranstvu.

Udajom za biznismena Radomira Stojanovića 2002. godine Snežana je spakovala kofere i sa nadom da će brak potrajati do kraja života, preselila se u Nemačku.

Do 2008. kada je razvod zakucao na njena vrata, pevačica poznata po hitovima "Ja nisam prva ni poslednja" i "Takni me takni", ali i ulozi u filmu "Tesna koža", živela je luksuzno, što se nije u velikoj meri promenilo kada je odlučila da se vrati u domovinu.

Dom Sneki Babić u kojem pevačica danas živi sa svojim psom Aronom, vrlo je luksuzno opremljen, a ona ne krije da joj je omiljeni kutak u stanu terasa, gde u toku proleća gaji cveće, a da kućni ljubimac ima glavnu reč.

Akita Aron njen je najbolji prijatelj, a kako bi se osećao što udobnije Sneki je stan prilagodila njegovim potrebama u potpunosti. U šali voli da kaže da joj je on poverenik, ali i jedini muškarac koji je nikada nije izdao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs