SITNE GREŠKE KOJE JE ČINE MANJE LEPOM

ZBOG OVOGA NE IZGLEDA GLAMUROZNO I LEPO: Najveće greške pri kićenju novogodišnje jelke!

Jelka je centralni i najvažniji ukras tokom praznika, zato je važno da je sa pažnjom i stilom okitite, a to podrazumeva izbegavanje ovih grešaka.

Enterijer
Autor:
ZBOG OVOGA NE IZGLEDA GLAMUROZNO I LEPO: Najveće greške pri kićenju novogodišnje jelke!
Foto: Shutterstock

Vreme kada krećemo sa ukrašavanjm doma za praznike mnogima je omiljeno u godini. Donosi sreću i radost na samu pomisao na lampice i raznovrsne ukrase. Međutim , nekada se dogodi da od previše entuzijazma dobijemo rezulatat kojim nismo baš zadovoljni. Evo šta je najčešče uzrok jelke koja nije dovoljno lepa i upečatljiva.

Dekorisanje jelke

Novogodišnja dekoracija mnogima će biti duži period u domu, pa bi trebalo pažljivo da je postavimo. Šta bi trebalo da pratimo prilikom uređenja doma?

Mera

Ukoliko imate mnogo želja i raznih tema svedite ih na minimalne more. Čak i ako imate velike prostore u domu, ne bi trebalo da imate previše tema. Najbolje je da se fokusirate na jednu temu i tome posvetite dodatnu pažnju. Ograničite upotrebu tekstura i materijala i držite se samo jedne estetike za dosledan izgled.

Lični momenat

Ukoliko imate vremena možete da napravite personalizovane, ručno rađene ukrase. Možete da napravite kolaže sa slikama i zalepite ih na ukrese ili okačite na grane. Time će jelka dobiti na utentičnosti.

Čišćenje

Ukoliko postavljate neočišćenje ukrase od prašine na jelku koja takođe nije očišćenja nećete da postignete kvalitetnu celinu. Prvo ih sve očistete, a onda krenite sa dekorisanjem. Takođe sav nered okolo sklonite, neka jelka bude u centru pažnje i da ništa ne kvari pogled na nju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs