pogledajte

ZAUZETA MAMA SNIMILA VIDEO I POKAZALA SAVRŠEN TRIK: Postavite sijalice na JELKU ovako i sačuvajte živce!

Za mnoge nema božićnih praznika bez jelke, a nju ne možemo da zamislimo bez gomilu lampica koje nam podižu raspoloženje.

Enterijer
Autor:
ZAUZETA MAMA SNIMILA VIDEO I POKAZALA SAVRŠEN TRIK: Postavite sijalice na JELKU ovako i sačuvajte živce!
Foto: Shutterstock

Skoro isto kao i za pozicije kuglica i drugih ukrasa, u mnogim domovima vodi se i rasprava kako mnoštvo malih lampica pravilno postaviti na jelku. Da li treba da ih omotamo oko jelke, u kojim smerovima, više prema unutra ili prema spolja?

S ovim se i dugim nejasnoćama ne zamaraju ovi TikTok korisnici koji su uvereni u da je njihov način postavljanja lampica ispravan. Slažu se u jednom - lampice je najbolje postavljati vertikalno, a objasnili su i zašto.

Tamara Vederbi, koja za sebe kaže da je “mama koja pokušava da preživi”, uglavnom je poznata po svojim trikovima za roditeljstvo.

Biti zaposlena mama nije lako – pa Tamara definitivno ne može da priušti da gubi dragoceno vreme, posebno na dekoracije. Podelila je trik za lampice za koji tvrdi da joj je promenio život. Umesto da stalno obilazite jelku dok vam se ne zavrti u glavi, Tamara naglašava da je važno početi od dna. Od tada nastavljate da idete samo napred-nazad dok ne stignete do vrha.

Zatim uzmite svoj sledeći set lampica i okitite sledeći deo jelke počevši od vrha.

“Da biste mogli da spojite svetla”, objašnjava Tamara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs