POGLEDAJTE

STARI ORONULI AUTOBUS PRETVORILI U KUĆU IZ SNOVA: Na ovakvom domu im sad svi zavide!(FOTO)

Ništa lepše danas nećete videti

Enterijer
Autor:
STARI ORONULI AUTOBUS PRETVORILI U KUĆU IZ SNOVA: Na ovakvom domu im sad svi zavide!(FOTO)
Foto: Shuterstock

Ema Hil (36) i njen suprug Nik Hil (41) kupili su autobus-harmoniku iz 1985. godine i pretvorili ga u mobilnu kućicu za svoju porodicu.

Ovaj par je proveo godinu dana pretvarajući autobus u svoj dom iz snova. Kupili su ga 2014. godine, a godinu dana nakon, sa dvoje dece su se i konačno preselili. Kada su svojim prijateljima i porodici rekli da će živeti u autobusu, svi su mislili da se šale, ali su im oni dokazali da je to i moguće.

Autobus se nalazi u Hilvudu na Tasmaniji, na poljoprivrednom zemljištu njihove porodice. Ema je dodala kako su posebno tražili zglobni autobus ili popularno nazvan autobus harmonika, jer im je trebalo puno mesta.

Nik je puno toga u busu napravio sam jer je imao godinu dana službenog dopusta pa je to iskoristio za uređenje novog životnog prostora.

Autobus ima sve što je potrebno za život. Tu se nalazi kancelarija, kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, kutak za čitanje i kamin.

Ema i Nik kažu da ih je ovaj neobičan dom puno koštao. Kada se sve sabere, na uređenje su potrošili blizu 45.000 dolara, a oblik autobusa bio im je najveći izazov.

Ema je dodala da je prednost života u kući na 4 točka to što mogu da uživaju u prirodi, ali i što možete puno toga da vidite. "Ako želite možete svakog dana da živite u drugom delu grada ili čak zemlje", zaključili su jednoglasno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs