dizajn koji oduzima dah

LUKSUZNI KOMADI, TERASA ZA UŽIVANJE: Zavirite u dom Jelene Bačić Alimpić! (FOTO)

Dom Jelene Bačić Alimpić oslikava spisateljicin trud koji je uložila u svoje porodično gnezdo, kako bi sve bilo na visokom nivou, jer joj to i dolikuje.

Enterijer
Autor:
LUKSUZNI KOMADI, TERASA ZA UŽIVANJE: Zavirite u dom Jelene Bačić Alimpić! (FOTO)
Jelena Bačić Alimpić, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Spisateljica Jelena Bačić Alimpić puno truda ulaže u dekorisanje svog doma, koji je pravo porodično utočište, skriveno od buke i galame. Nekadašnja voditeljka je nedavno angažovala arhitektu, kako bi svoje ideje realizovala u delo i predstavila svojim najmilijima nov koncept i raspored stvari u domu.

Iako privatnost čuva za sebe, Jelena je pokazala delić enterijera koji je realizovala uz pomoć stručnjaka i svojih brilijatnih ideja. Imajući uvid u njenu dnevnu sobu i ostatak doma, stiče se utisak da spisateljica obiluje talentom za dizajn, a sve što joj je bilo potrebno jeste bila odlučnost i dobar plan arhitekte kako bi se došlo od ideje do realizacije.

Dom Jelene Bačić Alipmić obiluje detaljima modernog dizajna i sve boje su ukombinovane sa stilom, te je svaki kutak sobe koju je uslikala i objavila na društvenim mrežama u potpunoj harmoniji. Na fotografiji se mogu videti da dominiraju materijali poput kamena i drveta, a pažnju je privukao i tepih sa životinjiskim dezenom.

Mnogi su bili oduševljeni prizorom, te su spisateljici napisali mnoštvo pozitivnih komentara, pa je to bio još jedan pokazatelj da je Jelena i ovaj put uspela da pokaže koliko ima ukusa i koliko je njen dom luksuzan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs