pogledajte

INSTAGRAM TRENDOVI ZA UREĐENJE DEČJE SOBE: Zemljane boje su apsolutni hit 2021. godine! (FOTO)

U moru tema za koje nam Instagram služi kao inspiracija, nalaze se i zanimljivi enterijeri iz kojih crpimo ideje po pitanju uređenja svakog kutka.

Enterijer
Autor:
Foto: Instagram / phoenixandtheocean

Ako se bavite preuređenjem doma, onda se svakako isplati zaviriti na ovu društvenu mrežu – otkriti nove brendove, popularne boje, aktuelne trendove koje kreativni pojedinci i profesionalci objavljuju na svojim profilima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aileen (@bayliss.storybook)

Što se tiče novih trendova, upravo je to najbolji način da pronađete ideje kako ih implementirati u svoj prostor. Kreativci koji su aktivni na ovoj društvenoj mreži često su korak ispred i mogu vam dati pogled u ideje koje tek dolaze, pa ako se tek spremate za uređenje dečje sobe, možete se inspirisati njihovim rešenjima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aileen (@bayliss.storybook)

TRENDOVI U UREĐENJU DEČJE SOBE ZA 2021.

 

Fokus svake bebine sobe uvek je krevetac, a njega se okružuje drugim neophodnim komadima nameštaja kao što su komoda, polica za presvlačenje i slično. Ako imate sreću da celu sobu možete izdvojiti za mališana, onda zaista možete pustiti maštu na volju te u prostor uneti fotelju na kojoj ćete odmarati/dojiti, velike mekane tepihe, taburee, police s igračkama i knjigama, a ako imate mesta samo za jedan kutak onda ćete hteti da iskoristite prostor pa na zidove instalirati što više funkcionalnih detalja.

 

TAPETE

 

Posebno veliki hit, koji ne pokazuje znakove stajanja, u poslednjih su nekoliko godina postale tapete. Na genijalan način mogu upotpuniti sobu, uneti u nju živost detalja, bez da je morate dodatno opteretiti dodatnim komadima.

 

BOHO STIL

 

U poslednjih par sezona polako su najpopularnije postale boho dečje sobe, barem kad je reč o Instagramu. Ratan, pleteni detalji, neutralne, zemljane boje, sve se to uklapa u sobama isnpirisanim boho stilom.

 

UNISEKS SOBE

 

Rodno neutralne sobe sve su popularnije, u smislu da se sobe za devojčice ne opremaju samo ružičastom bojom, a one za dečke plavom. Roditelji stil celog doma pretaču i u dečju sobu, a detalji poput igračaka otkriće o čijoj se sobi radi.

 

ZEMLJANE BOJE

 

Ako niste preveliki pristalica boho trenda, zemljane boje u uređenju su samo jedan njegov element koji možete implementirati. Bež i smeđe nijanse mogu se jako lepo uklopiti s drugim bojama i kreirati najtopliju oazu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Zammit. (@storyandco)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Zammit. (@storyandco)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs