Vaš najbolji saveznik za čistoću

Nema više muke oko čišćenja doma: Otkrili smo kako usisati, dezinfikovati i očistiti celu kuću u jednom potezu!

Uz njega će vam čišćenje kuće postati zabava

Enterijer
12:35h Autor:
Nema više muke oko čišćenja doma: Otkrili smo kako usisati, dezinfikovati i očistiti celu kuću u jednom potezu!
Foto: Promo

Čistoća (ili njen nedostatak) je nešto što se prvo primeti kada se kroči u prostoriju. Osim estetskog, čistoća ima veliku ulogu i po pitanju zdravlja.

Prašina nikome ne prija, mrvice u zabačenim ćoškovima kuće i nameštaju privlače insekte, i tako se od jednog problema može stvoriti novi i veći...

Svi bismo voleli da nam je kuća neprestano blistava od poda do plafona, ali mnogi ljudi nemaju vremena da se posvete čišćenju onoliko koliko je potrebno.

Ili ponekad jednostavno nemaju snage za sve te krpe, hemikalije, preprarate, uređaje, pomagala, metle, pajalice...

Zato smo pronašli idealno rešenje uz koje će vam čišćenje doma praktično postati zabava.

Svaki put kada očistite svoj dom Rowenta Clean & Steam Ultimate usisivačem na paru, bićete ponovo oduševljeni kolikom brzinom i preciznošću je vaša kuća detaljno očišćena!

Philips usisivač
foto: Promo

Rowenta Clean & Steam Ultimate osigurava besprekorno i zdravo čišćenje, bez upotrebe hemikalija, a pogodan je za sve vrste površina, od podova do nameštaja, čak i zavesa, prozora i tapaciranih površina!

Uz pomoć različitih dodataka koje dobijate uz njega, ovaj usisvač na paru pomoći će vam da očistite bukvalno svaki milimetar svog doma, čak i one najnepristupačnije delove.

Uz Rowenta Clean & Steam Ultimate znaćete da je vaša kuća potpuno i dubinski očišćena od svih vrsta nečistoća, od bakterija do najsitnijih čestica prašine.

Philips usisivač
foto: Promo

Moćna Cyclonic tehnologija osiguraće da jednim potezom ukolonite čak i tvrdokorne fleke, dok istovremeno ceo stan usisavate i dezinfikujete parom.

Kada želite da se podovi cakle, jednostavno uključite funkciju mokrog brisanja na vašem Rowenta Clean & Steam Ultimate usisivaču, a uz njega dobijate i 6 kvalitetnih krpa od mikrovlakana koje se mogu jednostavno oprati u mašini i koristiti mnogo puta.

Probajte Rowenta Clean & Steam Ultimate i shvatićete zašto je on savršen multifunkcionalni pomoćnik u svakom domu!

Advertisement
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs