ona se razlikuje od svojih sestara

Zavirite u savršen dom Kendal Džener: Zlatna kada, skupi antikviteti i prostorija koja oduzima dah! (FOTO)

Antikviteti i svetlosne instalacije, zlatna kada i drveni sto - mnogo je detalja u domu poznatog modela koji privlače pažnju, alij edna soba nas je naročito oduševila.

Enterijer
Autor:
Zavirite u savršen dom Kendal Džener: Zlatna kada, skupi antikviteti i prostorija koja oduzima dah! (FOTO)
Kendal Džener, Foto: Profimedia

Eklektičan dom Kendal Džener nije ono što bismo očekivali od jednog od najpoznatijih i najbolje plaćenih modela na svetu koja je odrastala pred kamerama rijlaiti šoua.

Za razliku od domova njenih sestara u kojima je zastupljeno puno sjajnih mermernih površina i minimalističkih garnitura, kuću Kendal Džener karakterišu raznolike teksture, vintidž komadi i topli tonovi.

Vrata svog doma koji je uredila uz pomoć dizajnera Kejtlin i Tomija Klementsa, otvorila je najpomznatijem magazinu za uređenje domova.

Iako je njen stil prizemljeniji i pomalo boemski, nešto je ipak zadržala od svog glamuroznog života na pistama pa je tako dve od pet soba pretvorila u garderober i prostoriju za fitinge i sređivanje.

Kako baš i ne voli da organizuje velike žurke, nego se radije druži u intimnom okruženju, gledajući košarkaške utakmice, udobnost joj je bila na prvom mestu.

Mnogo je detalja koji su nam zapeli za oko – kameni sto glatkih organskih linija koji je trenutno “it” komad kao i kameni umivaonik naglašene teksture, kada zlatnog sjaja, ali i nekolicina umetnina savremenih umetnika poput Trejsi Emin, Barbare Kruger i Ričarda Prinsa.

Ali ono što nas je najviše iznenadilo i oduševilo jeste - atelje. Kendal je nekadašnju prostoriju za gledanje filmova pretvorila u oazu za svoj omiljeni način opuštanja – slikanje. Šik prostorija s puno svetla koje ulazi kroz velike prozore i neobičnim tepihom nadahnulo nas je da i sami isprobamo antistres učinke slikanja, čak i ako tome ne možemo posvetiti celu prostoriju.

Kako vam se dopada?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs