Bez preterivanja

Sa ukusom i stilom: Kako ukrasiti mali stan u duhu praznika, a da dekoracija ne pojede čitav prostor! (FOTO)

Mini jelke su savršen izbor

Enterijer
Autor:
Foto: Shutterstock

Ako živite u malom stanu, koliko god voleli raskošne praznične dekoracije, za velike jelke i bezbroj ukrasa definitivno nema mesta.

Praznici su tu da nam ulepšaju prostor, ali ne i da ga potpuno "pojedu", pa je za male stanove najbolji izbor manja jelka koja će enterijeru podariti elegantan praznični duh.

Pre svega, jelka uopšte ne mora da bude masivna i da zauzima pola prostorije. Sasvim je dovoljno da sa ukusom okitite malo drvce i učinite omiljeni kutak u stanu posebnim.

Top 6 trendova za praznično uređenje doma i kićenje jelke: Enterijer kao iz bajke! (FOTO)

foto: Shutterstock

Za razliku od velikih jelki, čije dimenzije dopuštaju da uopšte ne razmišljamo o veličini i broju ukrasa, kod malih mora strogo da se pazi na te detalje - dovoljno je svega nekoliko ukrasa u maksimalno dve boje, i vaša mini jelka izgledaće savršeno, pogotovo ako volite svedene dekoracije.

Novogodišnji pokloni na koje nećete morati da potrošiti puno novca: 10 originalnih ideja! (FOTO)

Ako ste, pak, ljubitelj tradicionalnih veselih božićnih boja, i vaša mala jelka može da bude jednako upečatljiva kao i velika. Sve što je potrebno jeste da odaberete veće ukrase u jarkim bojama.

Osim male jelke, u svoj mali stan možete da unesete duh praznika i kroz druge dekoracije.

U zavisnosti od ličnog ukusa, odaberite lep ukras za sto, simpatične detalje koji će krasiti prozorske daske, igrajte se svećicama, zanimljivim ukrasima za hodnik...

U nastavku pogledajte neke od najlepših ideja za kićenje malih stanova!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs