pogledajte

Ovako su okitile jelku Džejn Fonda, Marta Stjuart i Kajli Džener: Plišane mašne, ukrasi u svim bojama! (FOTO)

Od Džejn Fonde do Kajli Džener, kako se približavaju novogodiđnji praznici i Božić, donosimo vam najlepše dekorisane kuće slavnih u kojima možete pronaći inspiraciju.

Enterijer
Autor:
Ovako su okitile jelku Džejn Fonda, Marta Stjuart i Kajli Džener: Plišane mašne, ukrasi u svim bojama! (FOTO)
Kajli Džener, Foto: Profimedia

S obzirom na vreme koje provodimo u kući, ove godine nije ni u novembru bilo čudno videti okićenu kuću. Svetleće lampice, božićno cveće, ukrasi i jelka nesumnjivo podižu moral u ovim teškim vremenima, pa vam zato ovom prilikom donosimo prve okićene kuće poznatih.

Džejn Fonda

Lapmpice u obliku srca, crveni, zlatni i zeleni ukrasi, Sneško Belić i anđeli - to su detalji sa kojima je svoj dom utoplila legenda Holivuda - Džejn Fonda.

Kajli Džener

Klan Kardašijan je poznat po obeležavanju svih praznika, pa i Božića. Nikada ne razočaraju sa novim idejama kada je dekoracija u pitanju. Za sada smo zavirili u kuću najmlađe članice Kardašijan klana - Kajli Džener i ostali bez teksta. Naizgled jednostavna minimalistička dekoracija jer manje je više!

Marta Stjuart

Ove sezone, kraljica Američkog domaćinstva ukrasila je svoju jelku u zeleno-zlatnim tonovima, a vrh jelke krasi zlatna zvezda.

Didži Hadid

Iako je postala mama pre samo nekoliko nedelja, Džidži je odlučila da dekoriše svoj dom. Bela jelka ulrašena je crvenim lampicama i slatkišima.

Rouzi Hantington-Vajli

Poznata manekenka i supriga akcionog junaka Džejsona Stetama ukrasila okitila je svoju jelku sa lampicama i šišarkama, plišanim mašnama i interesantnim detaljima.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs