pogledajte ovu bajku od stančića

Imate stan od 30 kvadrata i nemate ideju kako da ga opremite? Ova žena je pronašla rešenje! (FOTO)

Stan čiju vam priču danas donosimo privukao nas je na prvi pogled i verovatno bismo pomislili da se radi o još jednom savršenom, prostranom i svetlom Instagram enterijeru, da nismo na kraju naišli na podatak da je reč o garsonijeri koja broji svega 30 kvadrata.

Enterijer
19:58h Autor:
Imate stan od 30 kvadrata i nemate ideju kako da ga opremite? Ova žena je pronašla rešenje! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Ovaj stančić od 30 kvadratnih metra, prava je mala bajka i svaka nova fotografija koju vlasnica objavi na Instagramu posluži nam kao inspiracija za neku novu promenu u sopstvenom enterijeru.

KAKO JE UREĐEN OVAJ STAN OD 30 KVADRATA?

Ovaj stančić smjestio se u Norveškom gradiću Graftdijku, na severu zemlje. Reč je o starogradnji, u sklopu koje je i ova novije renovirana garsonijera. Starinski duh gotovo je u potpunosti nestao iz enterijera, a isti je preuređen u minimalističkom skandi stilu, s naglaskom na detalje koji čine razliku.

Crna i bela, taktički se izmenjuju, prepuštajući tu i tamo pažnju dekoru u neutralnim i zemljanim bojama.

Rike svako malo rado male transformacije prostora, upravo u vidu detalja, menjajući imidž celog prostora iz sezone u sezonu. I dalje je to ipak isti stil, a dekoracije mu daju na svežini.

U nastavku vam donosimo još fotografija ovog prostora, u kojem centralnu tačku ima dnevni boravak s trpezarijom, a tu su još i spavaća soba od 7 kvadrata, kuhinjica i kupatilo.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs