Dobro razmislite

Kad tad ćete se pokajati što ste kupili ove stvari: Najveće greške u enterijeru! (FOTO)

Ne vodite se modom, već praktičnom stranom

Enterijer
13:33h Autor:
Foto: Shutterstock

Kada opremamo ili renoviramo stan, u mislima praktično imamo celu sliku kako bi trebalo savršeno da izgleda.

 

Inspiraciju tražimo u magazinima i novim trendovima, atrakcijama u prodavnicama, ali žudeći za modom i nekim savršenstvom, često se izgubimo i kupimo skupe stvari koje se ne mogu menjati svakog dana, pa se na kraju gorko pokajemo.

Ovo su neke od njih:

 

1. Okrugla sudopera

 

Iako je možda na oko privlačnija, u suštini je mnogo manje praktična od četvrtaste. U okrglu sudoperu staje manje sudova ako nemate vremena da ih odmah operete, a teško ju je zameniti četvrtastom bez većeg ulaganja novca.

 

2. Kada nasred kupatila

 

Iako u filmovima izgleda sjajno, u stvarnosti je potpuno nepraktična. Prosečna kupatila nisu dovoljno velika da biste komforno mogli da se krećete oko kade i postavite sve ostalo što treba da se nalazi u kupatilu. Da ne pominjemo drugačiju instalaciju cevi i vodu po celom kupatilu nakon kupanja. 

 

Totalna transformacija enterijera bez ijednog potrošenog dinara: Ovih 5 stvari možete odmah da uradite! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LoftSpiration (@loftspiration) on

3. Ormar sa klizećim vratima

 

Iskustvo je pokazalo da se klizači brzo kvare i da već posle nekoliko otvaranja vrata više ne mogu lepo da se zatvore, ispadaju iz ležišta... Osim toga, ovakvi ormari su znatno skuplji od običnih.

 

4. Četvrtaste ravne slavine

 

Većina slavina pravi se u elipsastoj ili okrugloj formi s razlogom - da voda može da se slije sa nje i ne ostavlja bele tragove od kamenca. Na četvrtastim i ravnim se voda zadržava i ako ne želite ružne fleke, morate je brisati nakon svake upotrebe.  

 

5. Tamni podovi


Nije važno od kakvog je materijala, prljavština, sitna oštećenja i ogrebotine na tamnijem podu su mnogo uočljivije nego na svetlijem.

 

Nećete verovati šta sve može da stane u stan od 24 kvadrata: Ovaj čovek je genije! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @km_black_design on

6. Lavabo sa spoljnom slavinom

 

Trendi slavine će vam samo napraviti više posla, jer će uvek biti vode oko njih, koja na standardnim lavaboima sama otiče.

 

7. Tamna kuhinja sa mat elementima

 

Izgleda sjajno na fotografijama, ali održavanje ovakve kuhinje je naporno. Na elementima se vidi bukvalno svaki otisak prsta.

 

8. Kuhinjska radna površina od prirodnog drveta

 

Na prvu izgleda kao sjajno i zdravo rešenje, ali ubrzo ćete shvatiti da nije tako. Nakon malo korišćenja, primetićete brojna oštećenja od noževa ili drugih sitnih oštećenja. Nakon što se ošteti, veoma se teško čisti i lako postaje izvor zaraze. Osim toga, prirodno drvo zahteva drugačije, skuplje održavanje kako ne bi propadalo.

 

Privlači novac kao magnet: Ako ovaj predmet stavite ispod kreveta živećete u izobilju!

 

9. Otvorene kuhinjske police

 

Izgledaju sjajno sa svim onim najlepšim posuđem koje ste izložili, ali to nije mesto na koje možete da dodate još posuđa, plus uvek je puno prašine...
 

Da li ste i vi investirali u nešto zbog čega ste se pokajali? Podelite sa nama u komentarima!

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...