Obratite pažnju

6 stvari koje morate da izbacite iz spavaće sobe: Najveća je greška držati ih ovde!

Ove stvari su za neke druge prostorije

Enterijer
Autor:
Foto: Shutterstock

Svako ima neku svoju ideju i viziju kako bi spavaća soba trebalo da izgleda, ali neke stvari i trendovi mogu vašu sobu da zatrpaju i učine je neurednom i nimalo prijatnom za boravak.

 

Dizajneri enterijera otkrili su za Insider kojih stvari bi pod hitno trebalo da se rešite iz spavaće sobe!

Puno jastuka

 

Iako su odličan rekvizit za vizuelno povećanje kreveta, previše jastuka može da učini sobu neurednom. Što više jastuka imate, to vam treba više vremena da raspremite krevet. Kako bi on i dalje izgledao uredno, možete staviti tri jastuka - dva koja koristite za spavanje i jedan dodatni za ukras.

 

Biljke na prozoru

 

Rešite se svih malih biljaka koje držite na prozorskoj dasci. Nekoliko stvari na prozoru i već izgleda zatrpano. Radije uzmite biljke koje mogu da vise sa plafona.

 

Kako urediti dnevnu sobu da izgleda veće i luksuznije: 7 super caka! (FOTO)

foto: Shutterstock

Premali tepih

 

Mit je da će mali tepisi učiniti sobu većom. Treba da imate veliki tepih koji će odgovarati veličini prostora.

 

Ukrasi na zidu

 

Ukrase na zidu svedite na minimum, pogotovo ako se radi o slikama ili nalepnicama s citatima. Na zidovima držite nekoliko fotografija i ogledalo.

 

Kućna kancelarija

 

Radni sto, papiri, dokumenti i kalendari s obavezama pripadaju negde drugde. Nećete se dobro naspavati ako je prva stvar koju vidite kada uđete u sobu hrpa papira i lista obaveza. Spavaća soba je mesto za opuštanje i odmor. Ako već nemate gde drugo da postavite kancelariju, trudite se da sve papire i stvari vezane za posao sklonite u fioke kad istekne radno vreme.

 

Televizor

 

Televizoru je mesto u dnevnom boravku. Iako neki vole da pogledaju omiljenu seriju ili film pre spavanja, televizor u spavaćoj sobi stvara veliki nered - zvučnici, kablovi... Zauzima previše mesta, pa dizajneri savetuju da ga ne postavljate u sobu gde spavate.

 

Neverovatno šta sve može da stane u 30 kvadrata: Uz ove jednostavne cake svaki stan će izgledati duplo veće! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...