Zelena oaza na vašem balkonu: Od betona do privatne džungle deli vas samo malo mašte!

Vaš balkon može postati vaša prirodna oaza uz samo par trikova i malo maštovitih ideja

Enterijer
19:26h Autor:
Foto: Shutterstock

Ukoliko u stanu posedujete terasu (bilo koje veličine) možete je veoma jednostavno pretvoriti u u pravi mali vrt u kome ćete uživati u zelenilu icveću, zaštićeni od sivila grada ili radoznalih pogleda.

Vaša lična oaza mira i savršenstva, kojom će dominirati zelenilo i vaše omiljene biljke, više je nego izvodljiva na svakoj terasi.

U skladu sa tim koliko volite zelenilo, vaša terasa može biti ukrašena jednom većom biljkom i dodatkom nekoliko manjih saksija, a možete je pretvoriti i u pravu moderni džunglu, gde ćete imati osećaj kao da zaista sedite negde u prirodi – i to egzotičnoj.

Pored toga što vizuelno lepo izgleda, zelenilo ima i opuštajući efekat, ali i pročišćava vazduh oko vas, pa je korist samim tim – višestruka!

Beg od gradske gužve i vreve, stresa na poslu ili prosto momente opuštanja ne morate više tražiti u parkovima ili odlaskom van grada. Sve to možete imati u komforu sopstvenog doma uz nekoliko dobrih ideja, par biljaka, dobrog osvetljenja (iskoristite novogodišnje lampice) i malo mašte.

Mogućnosti su neograničene, potrebno je samo da osmislite i bacite se na posao! A, kada jednom ozelenite vaš balkon, biće vam teško da prestanete da dopunjavate, dorađujete i oplemenjujete vašu malu, ličnu oazu.

Ovako uređen prostor, garantujemo, postaće omiljeni kutak u vašem domu, pogotovo tokom prolećnih i letnjih sunčanih dana.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...