prelepo

Pismo ovog muža svi šeruju: Sve što treba da uradi je da razbudi dva momčića, da ih obuče i nahrani dok doji treće! (FOTO)

Post ovog muškarca izazvao je oduševljenje na Internetu i svi ga masovno šeruju

Porodica
20:24h Autor:
Pismo ovog muža svi šeruju: Sve što treba da uradi je da razbudi dva momčića, da ih obuče i nahrani dok doji treće! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Jedan suprug i otac troje dece je na Fejsbuku objavio emotivno pismo u kojem govori o vrednostima svoje žene, a njegove reči oduševile su sve korisnike ove društvene mreže.

"Premorena od troje dece, u 5 popodne će želeti da zna gde sam i kada ću doći, a ja ću joj najverovatnije reći da ću joj se javiti kasnije zato što sam veoma zauzet.“

Težak dan na poslu. Imam mesečni sastanak rukovodstva. Moram da putujem 5 sati vozom i autom. Zatim da ceo dan sedim i pričam o važnim stvarima. Istrošen sam.

A, šta radi moja supruga? Ne mnogo toga.

Sve što ona treba da uradi je da razbudi dva momčića, da ih obuče i nahrani dok doji treće – bebu Tedija.

Ono što je Džoni Keš poručio svojoj supruzi raznežilo je ceo svet: Ovo je najlepše ljubavno pismo svih vremena! (FOTO)

Nema sumnje da treba da ih izvede u park kako bi potrošili svu tu energiju. Kako je to lako. I samo treba da stavi stvari u torbu, da im nađe kape, da im spakuje grickalice i rezervnu odeću i da ih smesti u auto.

Zatim, ponovo treba da podoji bebu i, neispuštajući je iz ruku, da razgovara i da pomaže drugoj dvojici da se ljuljaju i da im ne postane dosadno. Baš je lako.

Zatim će doći kući, a ona će im spremiti ručak, koji verovatno neće želeti da jedu. Zatim, dok se trudi da ih natera da se odmore, prikačiće se na internet da ponovo kupi nešto za njih.

Nema sumnje da će popodne tražiti da voze svoje bicikle, kolica i da trče naokolo. A ona će sedeti i hraniti bebu. U 4 popodne ponovo će se umoriti i grdiće ih za stvari kao: „Ne udaraj brata, rekla sam ti 100 puta“.

U 5 popodne će želeti da zna gde sam i kada ću doći, a ja ću joj najverovatnije reći da ću joj se javiti kasnije zato što sam veoma zauzet.

Objavila pismo u kom se žali da je verenik uzima zdravo za gotovo: On joj je tada objasnio šta je ljubav!

Ona će spremiti večeru, gledaće kako jedu, okupaće ih i obući za spavanje i sve to jednom rukom, zato što još uvek drži bebu. Iscrpljena od stalne rastrzanosti na sve strane, bez i jedne sekunde za sebe, javiće mi se ponovo da vidi dokle sam stigao. Biće umorna, znojava i frustrirana. Biće iziritirana i neće želeti ništa sem tuširanja i šolje tople kafe.

Ja ću konačno doći u pola 8 posle svog velikog dana, a ona će se odmarati na telefonu blizu bebinog kreveca, a momci će se truditi da spavaju.

Verovatno ću morati sam da spremim večeru.

A za vreme vikenda ona će reći momcima: „Vi imate ovakve igračke zato što tata mnogo radi da bi obezbedio našu porodicu.“

Kao što sam rekao, danas je bio težak dan za mene.

Zahvaljujem ti, suprugo, za sve što činiš za nas. Ti si lepak."

Dirljivo pismo bivšeg supruga: Danas je okončan naš brak od 20 godina, a ja imam da ti poručim ovo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs