neprimereno

Nećete verovati kakav uslov je postavila: Pozvala sina i snajku na božićnu večeru, ali uz ovaj zahtev!

Jedan muškarac je razočaran postupkom svoje majke i ne želi da prisustvuje prazničnom porodičnom okupljanju

Porodica
Autor:
Nećete verovati kakav uslov je postavila: Pozvala sina i snajku na božićnu večeru, ali uz ovaj zahtev!
Foto: Profimedia

Poziv na božićnu večeru može ispuniti srca posebnom ljubavlju onih koji su na nju pozvani, ali ne i jednog muškarca kojeg je majka pozvala na porodičnu večeru uz jedan zahtev.

Negova supruga napisala je na forumu Mumsnet kako je nju i njenog supruga njegova majka pozvala da Božić provedu zajedno s porodicom, ali tražila je da svako plati 17 funti.

Šta da poklonite majci za Božić: 10 najlepših predloga koji će joj istopiti srce!

foto: Profimedia

Ponudio je da donese dezert, kako majka ne bi brinula oko poslastica, ali smatra da je traženje novca za takvo nešto neprimereno.

Tvrdi i kako je čar okupljanja porodično druženje i vreme s najdražima, ali to pada u drugi plan nakon što je majka iznela ovaj uslov.

Njegova supruga na društvenoj je mreži zatražila mišljenje ostalih korisnika i iznenadila se kako se većina slaže s potezom njene svekrve, napomenuvši kako je ovo prvi put da se njena svekrva ponela na ovakav način.

Neke žene napisale su kako je priprema i organizacija takve večere naporna i iziskuje poprilična materijalna sredstva pa je takav postupak svekrve opravdan velikim troškovima, ali druge su se složile s njenim suprugom da je lepo da svako donese nešto od jela kako ne bi sav teret pao na njegovu majku, baš kako je sin i predložio.

Bivši muž joj dao poklon za Božić: Nije mogla da zadrži suze kad ga je otvorila! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs