Da li se slažete?

Zašto je najteži posao u Srbiji BITI SNAJA: Ne znaš da dojiš i vaspitavaš, ako si lepa - ne valja, ako se zapustiš - nisi normalna!

Ako si mršava, što si mršava, ako si debela, što si debela, ako si neobrazovana, što nisi učila, ako ipak jesi - to je tvoja stvar

Porodica
Autor:
Foto: Shutterstock

Beskrajno duhovit, ali istinit opis šta znači biti snaja u Srbiji kruži internetom.

 

"Izgleda da je najteži "posao" u Srbiji biti snaja."

 

Ovako glasi opis, koji se pojavio na Fejsbuk stranici Pisanje uz vetar:

 

"Jedan od najtežih oblika postojanja na Zemlji jeste biti SNAJA. Što svekrvi, što zaovi, što celoj rodbini. Ima snajki pa odmah najure sve u startu i niko ne sme da im se meša u život, a ima i onih koje žele, pak, da se dopadnu.

Ne propustite! Ko je kriv za pad nataliteta: Neću da rađam decu nesposobnom trutu bez dana radnog staža!

Koliko se trudila da se dopadneš, pre ili kasnije će ti doći voda do usta, i poželećeš da oteraš sve u majčinu. Jer, ako si mršava, što si mršava, ako si debela, što si debela, ako si neobrazovana, što nisi učila, ako ipak jesi - to je tvoja stvar.

 

Ako si lepa - ne valja, ako si zapuštena opet nisi nešto normalna. Ako ti je kuća sređena mogla bi biti još sređenija, ako nije idi ubij se odmah.

 

Decu obično ne dojiš kako treba, ne oblačiš, ne hraniš i ne vaspitavaš. Ako nećeš da praviš zimnicu - ne valja, a ako ipak hoćeš - ne radi se to tako.

 

Ako praviš kolače - mogli bi biti i bolji, a ako naručuješ - sram te bilo! Njenog SINA NAD SINOVIMA ionako niko ne može voleti kao ona, prema tome - džaba se cimaš!

 

Neko vas je SLAGAO da volimo UKUS ĐONA: Postoje najmanje tri razloga zašto je teško biti ŽENA u SRBIJI!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...