Uznemirujuće

Baka pričala unucima da se u njenoj kući krije veštica: Snimak otkrio jezivu istinu! (VIDEO)

Noću ih je zaista posećivala veštica "Nelda". Bila je obučena u crno i imala zelene ruke, decu je vezivala, tukla i plašila
Porodica
13:10h Autor:
Baka pričala unucima da se u njenoj kući krije veštica: Snimak otkrio jezivu istinu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / HLN

Bilo da su to čudovišta ispod kreveta, zli klovn u ormaru ili zmajevi i veštice u šumi – od nečega se svako dete plaši u detinjstvu. Ali, obično porodica pomaže deci da se suoče sa strahom i da ga prebrode.

Kod 7-godišnje devojčice iz Oklahome (SAD), strah nije nestao, nego je postao sve veći. Devojčica je sa svojom braćom i sestrama nekoliko godina živela kod 51-godišnje bake Dženeve i njenog 33-godišnjeg dečka.

Baka je devojčici uvek pričala da se u potkrovlju njene kuće krije zla veštica koja jede decu. I zaista, noću ih je uvek posećivala veštica "Nelda". Bila je obučena u crno i imala zelene ruke. Iza veštice se krila njihova baka koja je decu vezala, tukla ih i plašila ih svake večeri.

Roditelji ostavili ćerku (4) u vrtiću: Po povratku saznali užasnu istinu! (VIDEO)

Baki se uvek pridruživao i njen dečko koji je bio obučen u demona "Kugroa". Njih dvoje su deci čak i glave obrijali i gasili su cigarete na njihovim telima.

Noći terora su prestale tek kad je baka odnela jedno dete u bolnicu, a doktori su primetili rane po njenom telu. Bila je neuhranjena i njeno malo telo je bilo prekriveno modricama. Doktori su odmah kontaktirali policiju koja je istražila celi slučaj.

U međuvremenu je baka Dženeva osuđena na tri kazne doživotnog zatvora. Njen dečko mora 30 godina da provede iza rešetaka. Jedno od troje dece je uspelo da snimi zlostavljanje.

Slepi lekar postavio kameru na psa vodiča: Snimak otkrio grozote koje im prolaznici rade! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs