Dirljiva priča

Dve sestre rodile blizance istog dana: Prava istina zapanjila porodicu! (VIDEO)

Krisi je iza sebe imala već dva uspešna porođaja, bilo je jasno da ima dovoljno iskustva, zato je odlučila da nosi decu svoje sestre
Porodica 08.04.2017. - 17:20h Autor: virealno.com
Foto: Printscreen Youtube / TheColumbusDispatch

Nakon pet godina borbe da zatrudni, Eni Džonson i njen muž su bili svesni da moraju da potraže stručnu pomoć. Tada im je u pomoć priskočila Enina starija sestra Krisi sa ponudom koja ih je ostavila bez teksta. Ali, to nije bilo jedino iznenađenje koje ih je dočekalo.

 

Krisi je iza sebe imala već dva uspešna porođaja, bilo je jasno da ima dovoljno iskustva, zato je odlučila da postane surogat majka deci svoje sestre. Kako kaže, za nju nije bilo veće sreće, nego da pomogne svojoj sestri u njenoj dugotrajnoj borbi.

 

Majka saznala da nosi bliznakinje: Kada su se rodile, nije verovala svojim očima! (FOTO)

 

Foto: Printscreen Youtube / TheColumbusDispatch
Foto: Printscreen Youtube / TheColumbusDispatch

Nedugo posle su započeli sa procedurom implantiranja dva embriona u Krisinu matericu, ali i u Eninu kako bi barem još jednom pokušali da joj pomognu da zatrudni. Zanimljivo je bilo da su obe sestre ubrzo počele da osećaju iste simptome trudnoće. Na zajedničkom ultrazvuku kojeg su obavile nisu mogle da veruju svojim očima.

 

Džonsonovi su sada očekivali dva para blizanaca. Takođe, istog dana su imale termin za porođaj i završile u porođajnoj sali. Krisi se porodila prva i to carskim rezom. U pitanju su bila dva dečaka, Čarls i Tomas. Nekoliko trenutaka kasnije, na svet su došle i dve devojčice, Grejs and Hadli. Možete da zamislite kolika je bila njihova sreća.

 

Porodica došla da vidi bebu u porodilištu: Tata im otkrio najbolje čuvanu tajnu ikada! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / TheColumbusDispatch
Foto: Printscreen Youtube / TheColumbusDispatch

Detalje ove fascinantne priče možete pogledati u videu ispod!

 

Doktor obavljao carski rez: Beba mu priredila trenutak za pamćenje! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs