Dirljiva priča

Muž ostavio trudnicu sa ogromnim dugovima: Jednog dana je sačekao još veći šok! (VIDEO)

Ona bi volela da je u mogućnosti da ostane u svojoj kući i podiže sina, ali je to delovalo neizvodljivo
Porodica 04.04.2017. - 22:32h Autor: virealno.com
Foto: Printscreen Youtube / KIIS 1065

Amanda i njen suprug je trebalo da postanu roditelji nakon 3 godine pokušavanja. Oni su takođe počeli da žive u novoj kući koja je bila potpuno renovirana. Ali, jednog dana sve se promenilo.

 

Amanda je bila 36 nedelja trudna i uselila se u svoj novi dom, kada je njen muž iznenada rekao da je ostavlja. Ova vest je bila kao bomba za nju.

 

"Ono što sam osetila je bio šok, jer, naravno, nije bilo ono što smo planirali. Ili barem ono što sam ja planirala. Bilo je veoma teško", kaže Amanda.

 

Zaposlili novu dadilju: Roditeljima posle samo 3 nedelje pripredila šok života! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / KIIS 1065
Foto: Printscreen Youtube / KIIS 1065

On je uložio svoj novac u kuću, a Amanda je bila u poodmakloj trudnoći, sa nagomilanim dugovima. Ona bi volela da je u mogućnosti da ostane u svojoj kući i podiže sina, ali je to delovalo neizvodljivo.

 

Ali kada je sve izgledalo beznadežno, njena priča je došla do "Radija Sidnej" i pozvali su Amandu u studio. Kada su čuli priču o Amandi, odlučili su da joj daju nešto što nikada neće zaboraviti.

 

Amanda nije znala šta da očekuje kada su je zamolili da pogleda u ekran pored sebe. Kamera je prikazala njenu kuću, a unutra je bilo mnogo iznenađenja

 

Majka 3 dečaka ostavila porodicu bez teksta: Za ovakav šok nisu bili spremni! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / KIIS 1065
Foto: Printscreen Youtube / KIIS 1065

Dok je gledala u kuću spikerka je nabrajala Amandi lepe vesti: 6 meseci plaćene usluge čišćenja, hranu za naredna tri meseca, sve stvari koje su potrebne za dolazak bebe. Zaplakala je od sreće.

 

A kada su otvorili šporet... Našli su 10.000 australijskih dolara sa kojima će ona platiti hipoteku. Amanda do kraja trudnoće i tokom prvih nedelja sa bebom ne bi trebalo da brine ni o čemu, osim o jednoj stvari, koja je najvažnija: da voli svoje dete.

 

Hteli da usvoje dečaka (12): Kada su videli sa kim živi, promenili su odluku! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / KIIS 1065
Foto: Printscreen Youtube / KIIS 1065

Svaka im čast na humanosti! Možete videti celu priču u videu:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs