Tuga

Videla je lice svoje bebe i odbacila je: Medicinska sestra uradila nešto neverovatno! (VIDEO)

Biološki roditelji su čak pretili da će otrovati dete ukoliko budu primorani da ga odnesu kući iz porodilišta. Razlog toj stravičnoj odluci je Adamov izgled
Porodica
23:34h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / The Official 700 Club

Biološki Adamovi roditelji odbili su da ga odnesu kući iz bolnice nakon rođenja. Čak su pretili da će otrovati dete ukoliko budu primorani da ga izvedu iz porodilišta. Razlog toj stravičnoj odluci je Adamov izgled. Dok je maleni dečak rođen sa zdravim mozgom, plućima i srcem, nije imao kapke, nos, ruke, a noge su mu bile spojene.

 

U međuvremenu, bračni par Radža i Džesika Polradž, doktor i medicinska sestra koji su brinuli u bolnici o dečaku, nisu mogli da podnesu ovakvo ponašanje roditelja. Znali su da moraju da usvoje Adama, rođenog sa retkim genetskim poremećajem Bartsokas-Papa sindromom, jer mu u suprotnom ne bi bilo spasa.

 

Usvojila malog dečaka: 20 godina kasnije, dobila je poražavajuće vesti! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / The Official 700 Club
Foto: Printscreen Youtube / The Official 700 Club

Dečak je podvrgnut brojnim operacijama, a računi za lečenje su bili ogromni. Srećom, zahvaljujući donacijama skupljeno je 100.000 dolara za nedelju dana. Po prvi put, Adam je bio u stanju da zatvori oči i usta.

 

"Da li je savršen? Jeste, on je već sada savršen. Da li će da bude normalan po uvreženim standardima? Nikad", otvoreni su bili Adamovi lekari.

 

Radža i Džesika su dokazali da su pravi heroji, spasivši dečaka kojeg ni rođeni roditelji nisu hteli. Zahvaljujući njima, Adam je sada zdrava i srećna mala beba.

 

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs