Snaga ljubavi

Bila u komi 12 dana, u život je vratilo 7 reči: Žena (45) otkriva kako je muž spasao smrti! (FOTO)

Lindin suprug i deca polako su već počeli da opraštaju od nje, a lekari da ispljuče aparate, ali posle te muževljeve posete, sve se promenilo
Porodica
13:26h Autor:
Bila u komi 12 dana, u život je vratilo 7 reči: Žena (45) otkriva kako je muž spasao smrti! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / EdgeD

Muškarac po imenu Stiven jednog dana je uobičajeno došao kući sa posla i zatekao najveći šok u svom životu - njegova majka Lindi Peletjer Svap (45), nepomično je ležala na podu kuhinje.

Pokušao je da je probudi, ali nije uspeo, pa ju je odveo u bolnicu, gde su lekari konstatovali stanje kome usled moždane smrti.

Usledilo je 12 dugih i teških dana - Lindi se, ni pored sveg truda lekara i porodice, nije budila, a dodatno im je otežavalo situaciju to što Lindi ima donorsku karticu i što je više puta ponovila porodici da želi da, ako ikada padne u komu, oni isključe aparate.

Lindin suprug i deca polako su već počeli da opraštaju od nje, ali posle jedne muževljeve posete, sve se promenilo!

"Čula sam sve što su mi govorili, znam ko me je posećivao u bolnici, sećam se kad mi je ćerka čitala knjigu. Nisam ni sanjala da to tako izgleda. Nisam mogla da govorim, ni da se pomerim, ali sam svega bila svesna", otkrila je Lindi, koju je muž, po njenom mišljenju, bukvalno izvukao iz ralja smrti.

Smrt je blizu: 8 simptoma pred kraj života!

Foto: Youtube printscreen / EdgeD
Foto: Youtube printscreen / EdgeD

Naime, kada je čula razgovor između supruga i dece sa lekarima i vest da umire, počela je očajnički da pokušava da na bilo koji način da znak da je svega svesna i da ne odustaju od nje. Kako kaže, presudne su bile reči koje joj je, nakon razgovora sa lekarom, muž prošaputao na uho:

Bori se, ti si borac. Trebaš mi. Te reči bile su snaga koja joj je bila potrebna da bi se probudila iz kome, baš kada su lekari došli da isključe aparate koji su je održavali u životu.

Na njihovo zaprepašćenje, uočili su znake moždane aktivnosti i odmah obustavili proces, da bi se Lindi već nakon nekoliko sati probudila!

Počeo je čudno da se ponaša, pa umro u 37. godini: Tragična ispovest žene o smrti muža

Lindi i njena porodica odlučili su da iznesu celu priču u javnost da da bi poručili svima da nikad ne treba da odustaju od svojih bližnjih, čak i kada su prognoze lakara crne.

Nakon svega što su doživeli, bračni par Svap želi da podeli sa svima pouke ljubavi i podrške koje su iz svog iskustva izvukli:

"Probudiš se jednog jutro i shvatiš da više ništa nije isto. Zato čuvajte svoju porodicu i nikada nemojte da ih napustite", rekao je Stiven, sećajući se užasnog trenutka kada je pronašao majku na podu.

"To što neko nije pri svesti, ne znači da ništa ne čuje. Ako dođete u takvu situaciju, obavezno dosta razgovarajte sa osobom koja je u komi", poručila je Lindi, koju je upravo to i spasilo.

Šokantna izjava slavnog onkologa: Rak je najbolja smrt, lečenje je gubljenje vremena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs