Svaka mu čast

Pozvao je majku na diplomiranje: Ono što je uradio potpuno ju je šokiralo! (VIDEO)

Roditelji su bili u šoku. Bez teksta. Zapanjeni. Zbunjeni. Iznenađeni. Oni nisu došli tu da prisustvuju žurki nakon sinovljevog diplomiranja i nisu mogli ni da pretpostave čemu će da prisustvuju
Porodica
03:46h Autor:
Pozvao je majku na diplomiranje: Ono što je uradio potpuno ju je šokiralo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Multi-Lens Media

Darelu i Terezi Fank je rečeno da će prisustvovati zabavi povodom diplomiranja njihovog sina. Ali, ostali su u šoku. Njihov sin je imao druge planove, planove koje njegovi roditelji ni najmanje nisu očekivali.

On je okupio porodicu i prijatelje. Svi su bili iznenađeni, a roditelji su i dalje bili potpuno nesvesni šta će se dogoditi. Čekao je svoje roditelje dok su se peli na travnjak, a onda im je konačno rekao šta se zapravo dešava.

Hrabra nakon razvoda, sama odgaja ćerku: Slavna napaćena majka otvorila dušu! (FOTO)

Roditelji su bili u šoku. Bez teksta. Zapanjeni. Zbunjeni. Iznenađeni. Oni nisu došli tu da prisustvuju žurki nakon sinovljevog diplomiranja.

Umesto toga, par je bio tu da obnovi zavete za svoju 25-godišnjicu braka. Njihov sin je služio obnovu zaveta, a iznenađenje je bilo potpuni uspeh!

Atmosfera je bila više nego emotivna. Uzgred, muzika u pozadini ovog snimka je fenomenalna. Ko bi mogao da pomisli da pesma "Hey Ya" može da zvuči tako romantično u akustičnoj verziji.

Majčina žrtva tera suze na oči: Dokaz da ljubav ne zna za granice! (VIDEO)

Koja je tajna njihovog braka?

"Tajna počinje sa ljudima koji ti mnogo znače: roditelji, baba i deda, braća i sestre, rođaci. Od njih učiš i izvlačiš ono najbolje", rekao je Darel.

Posle 50 godina braka želeo da ostavi ženu: Na ovakav njen odgovor nije računao!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs