Neverovatno, ali istinito

Džipom pregazile rođenu majku: Priča dve sestre ostavlja bez reči! (VIDEO)

Priču o ženi koja je postala pravi simbol istinske majčinske ljubavi i požrtvovanosti ispričale su upravpo Eni i Kloi, koje su ponosne i srećne što je ona baš njihova majka
Porodica
02:14h Autor:
Džipom pregazile rođenu majku: Priča dve sestre ostavlja bez reči! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen / Chloe Veron

Pre tačno 16 godina, sestre Eni i Kloi Veron uradile su nešto potpuno neverovatno - porodičnim automobilom su pregazile rođenu majku!

Na prvu loptu zvučaće vam kao nešto užasno, ali ove dve sada već odrasle devojke, kao i njihova majka, dobile su podršku čitavog sveta!

Naime, kada se to dogodilo, Eni i Kloi bile su male devojčice, od 7 i 5 godina. Porodično su krenuli na odmor sa majkom, ocem i mlađim bratom i svi su jedva čekali da stignu u iznajmljenu vilu, ušuškanu iznad velike litice.

Sa bebom u naručju čeka svoju smrt: Životna tragedija poznate pevačice! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen / Chloe Veron
Foto: Youtube printscreen / Chloe Veron

Kada su stigli na svoj odmor iz snova, roditelji su izašli iz automobila kako bi sredili formalnosti sa vlasnikom, a devojčice su ostale u džipu, zajedno sa najmlađim bratom (3).

Da li je u pitanju bilo uzbuđenje, žurba ili jednostavno sudbina, ali ručnu kočnicu niko nije povukao. Iako je auto bio ugašen, a ključevi van brave, džip je počeo polako da se kreće ka litici, a zatim i provaliji.

Motornu grdosiju nije bilo šanse zaustaviti tako da bude bezbedno za sve, pa je majka poslušala svoj instinkt i učinila jedino što je mogla kako bi spasila svoje troje dece - bacila se ispred automobila.

Agonija običnog čoveka (35): Sa 29 godina ostao invalid, lekari mu upropastili život! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen / Chloe Veron
Foto: Youtube printscreen / Chloe Veron

Džip je prešao preko nesrećne žene, čega se devojčice i sećaju, ali tada nisu imale pojma šta se dešava i preko čega su zaista prešle.

Majčina žrtva nije bila uzaludna - automobil je usporio, otac je uspeo da stigne do kola i povuče ručnu kočnicu, a ona je pukim čudom ostala živa!

Nakon jedne sms poruke ništa nije bilo isto: Obična šetnja im potpuno promenila život! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen / Chloe Veron
Foto: Youtube printscreen / Chloe Veron

Žena je i dan danas u invalidskim kolicima, jer je povreda kičme uzrokovala oduzetost nogu, ali se nijednog trenutka nije pokajala.

Priču o ženi koja je postala pravi simbol istinske majčinske ljubavi i požrtvovanosti ispričale su upravo Eni i Kloi, koje su ponosne i srećne što je ona baš njihova majka, a ovu priču su ispričale kroz emotivni video, kao poklon ovoj predivnoj ženi za Dan majki.

Pogledajte!

Svega mi je dosta, obruč me steže, nema povratka: Poslednje reči Tošeta Proeskog (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs