Spreman za sve zarad života svog deteta

Preživeo zahvaljujući ekstremnom očevom potezu: Lekari ga otpisali, a onda se desilo čudo! (VIDEO)

Previše su požurili. Znao sam da će tri ili četiri sata biti dovoljno da saznam da li je Džordž zaista moždano mrtav, objašnjava otac šta ga je nagnalo da uradi tako radikalnu stvar
Porodica 25.12.2015. - 22:52h Autor: webtribune.rs
Foto: Printscreen Youtube / TomoNews US

Otac je poneo pištolj u bolnicu kako bi sprečio lekare da isključe njegovog sina sa aparata, a njegov sin mu je nakon tri sata borbe sa lekarima stisnuo ruku. Bio je to znak da je on još uvek živ, a sada se oporavlja.

 

Nakon 12 godina u komi: Probudio se i ispričao neverovatnu priču! (FOTO)

 

Džordž Pikering II (59), optužen je da je nasilno upao u bolnicu u Teksasu sa smrtonosnim oružjem. Njegov dvadesetsedmogodišnji sin Džordž III je proglašen moždano mrtav nakon što je doživeo veći šlog u januaru. Pošto su lekari ustanovili da za njega više nema nade, oni su naredili da se on postepeno isključi sa aparata za održavanje u životu. Pikeringova bivša žena i njegov drugi sin su se složili sa ovim potezom, a mladić je već bio stavljen na listu donora organa.

 

Foto: Printscreen Youtube / TomoNews US
Foto: Printscreen Youtube / TomoNews US

Međutim, Pikering stariji je rekao: "Previše su požurili. Znao sam da će tri ili četiri sata biti dovoljno da saznam da li je Džordž zaista moždano mrtav".

 

Pikering se tri sata borio sa osobljem, preteći im da će pucati ako mu priđu. Njegov drugi sin je na kraju uspeo da mu uzme oružje. Pikering je priznao da je bio pijan i agresivan, ali je rekao da je to bilo samo zato što je znao da njegov sin nije spreman da umre. Pikering tokom čitavog okršaja nije gubio veru da je njegov sin živ, a kada ga je sin konačno uhvatio za ruku, on se mirno predao policiji.

 

Ne verujete u anđele čuvare? Evo dokaza da zaista postoje! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / TomoNews US
Foto: Printscreen Youtube / TomoNews US

"Džordž mi je za ta tri sata tri ili četiri puta stisnuo ruku na moju komandu", rekao je on.

 

Njegov sin se kasnije probudio iz kome i sada se oporavlja. Optužbe protiv Pikeringa su ublažene i pušten je početkom ovog meseca.

 

Njegov sin je rekao: "Zakon je prekršen, ali iz pravih razloga. Sada sam živ zahvaljujući očevoj ljubavi."

 

Žena se vratila sa onog sveta i otkrila: 12 saveta za život bez kajanja! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs