Tuga

Svi su plakali: Svadbena fotografija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Mami Amandi je bilo slomljeno srce jer njena devojčica nije bila tu u ovoj specijalnoj prilici, tako da je fotografkinja uradila nešto neverovatno
Porodica
18:20h Autor:
Svi su plakali: Svadbena fotografija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Prelepa, a retka stvar je kada nađete nekoga ko toliko ljubavi i pažnje posvećuje poslu koji radi. Ova fotografija sa venčanja postala je viralna nakon što ju je fotografkinja Ešli Franc postavila na svoju Fejsbuk stranicu. U svom postu, ona je objasnila da je dama u venčanici njena prijateljica Amanda. Sa desne strane je "ubačena" slika njene ćerke, Azali, koja joj je u naručju.

Porodična fotografija koja će vas zalediti: Šta smo mogli imati! (FOTO)

<\/div>

Azali je "ubačena" jer je preminula 2013. godine, nakon borbe sa rakom. Ona nije bila ni u stanju da upozna Čipa, čoveka koji je tog dana postao Amandin novi suprug. Imala je samo šest godina kada je preminula. Amandi je bilo slomljeno srce jer njena devojčica nije bila tu u ovoj specijalnoj prilici, tako da je Ešli uradila nešto neverovatno. Ona je uspela da "ubaci" fotografiju male Azali u neke od svadbenih fotografija njene prijateljice.

Fotografija koja je uzburkala javnost: Sofija Loren otkrila dugo čuvanu tajnu! (FOTO)

<\/div>

Franc je napisala da je par puštao leptire tokom ceremonije u znak sećanja na malu Azali i da nije bilo "suvog oka da se vidi". Nevesta je ove fotografije okačila na svoj Fejsbuk profil i tom prilikom napisala: "Reči ne mogu da izraze koliko sam zadovoljna Ešlinim fotografijama. Ova lepa duša bila je u stanju da uhvati apsolutno neprocenjiv trenutak na dan mog venčanja sa mojom devojčicom koje nema već dve godine".

Njena fotografija je pre 6 meseci uzdrmala internet: Sada je pobedila rak! (FOTO)

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs