Nesuđena mlada

Verenik je ostavio sms porukom pred venčanje: Ovakvu njenu reakciju niko nije očekivao! (FOTO)

Nakon što je venčanje otkazano, Kajli je brzo odlučila da više ne želi da bude tužna zbog čoveka koji je ne zaslužuje
Wedding
22:52h Autor:
Verenik je ostavio sms porukom pred venčanje: Ovakvu njenu reakciju niko nije očekivao! (FOTO)
Foto: Facebook / Erica.harvester

Kajli Manulak se verila pre dve godine i s veseljem planirala svoje venčanje koje je trebalo da se održi pre dve nedelje.

"Uneli smo dušu i srce u planiranje svadbe. Želeli smo da to bude dan kada ćemo sa svima proslaviti svoju ljubav i predanost", kaže Kajli.

Narodna verovanja i venčanje: Mlada ne treba da vežba pisanje svog novog prezimena!

<\/div>

Međutim, samo nedelju dana pre venčanja verenik joj je poslao SMS poruku u kojoj joj je rekao da više ne želi da je oženi i da raskida njihovu vezu. Usledilo je nekoliko teških dana za nju, bila je neutešna i isplakala reku suza, a onda je shvatila da više ne želi da sedi i da se sažaljeva.

Umesto toga sa svojim roditeljima, kumom i deverušama sredila se baš onako kako bi to uradila na dan venčanja i otišla na floridski Color Fun Fest, humanitarnu trku tokom koje se svi učesnici polivaju bojama. Bila je to savršena prilika da "uništi" svoju belu venčanicu i iz simbola nesuđene ljubavi pretvori je u simbol prijateljstva.

Ovako izgleda venčanje od 43 miliona dolara: Svadba godine kineske Kim Kardašijan! (FOTO)

<\/div>

"Venčanica je važan deo svakog venčanja i puno znači svakoj mladoj. Sada ona za mene predstavlja sestrinstvo, porodicu i podršku. Bilo je divno videti kako se moj krug prijatelja i podrške okupio taj dan", ispričala je Kajli koja će venčanicu da odnese na hemijsko čišćenje i da je donira.

Udala se u venčanici staroj 120 godina: Haljina nošena 11. put u porodici! (VIDEO)

<\/div>

A njen bivši verenik? Ne zamara se njim.

"Ne znam da li je video ovu priču i ne zanima me. Nisam to uradila zbog njega. Uradila sam to zbog sebe. Njemu i njegovoj porodici želim sve najbolje i želim da mu zahvalim što me je poštedeo slomljenog srca u našoj budućnosti", zaključila je Kajli.

Otac mlade rasplakao sve na venčanju: Ovo bi retko koji čovek uradio! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs