Tuga

Ova devojčica ima samo jednu želju za Deda Mraza: Molićete se i vi da joj se ostvari! (FOTO)

Da imam pravo na samo jednu želju na celom svetu, to bi bilo da joj pomogneš
Porodica
07:24h Autor:
Foto: Ilustracija Shutterstock

Da deca zaista znaju koje su prave životne vrednosti dokazala je i devojčica Bobi-Me Čak. Ove godine ona je za praznike poželela samo jednu stvar, a to je da njenoj mami koja boluje od Kronove bolesti (nespecifično zapaljenjsko oboljenje digestivnog trakta) bude bolje, prenosi yumama.rs

 

"Dragi Deda Mraze, molim te da mojoj mami omogućiš bolji život, kao i da se ne oseća loše. Zaista ću to umeti da cenim. Molim te! Učini sve da joj život bude lakši. Boli me kada je gledam kako pati, zato te preklinjem da to učiniš. Da imam pravo na samo jednu želju na celom svetu, to bi bilo da joj pomogneš", stoji u dirljivom pismu devojčice.

 

Devojčica se pozvala na ženski kodeks: Preko noći postala hit na internetu!

Devojčica je pismo dala mami Debi, kako bi ga ona sutradan poslala Deda Mrazu. Kada je pročitala šta je njena ćerka poželela, Debi su potpuno preplavile emocija, pa je poželela da pismo podeli i sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk.

 

"Nisam mogla da poverujem, učinila me ponosnom što sam njena majka. Oduvek sam se trudila da prikrijem svoju bolest i da budem hrabra, ali njoj izgleda ništa ne može da promakne", napisala je Debi koja se sa Kronovom bolešću bori već devet godina.

 

10 dečijih zapovesti koji će vas naučiti životu: Sve što uradite ostavlja trag na mom srcu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...